Witteveen

GOAL trainingen is door Witteveen Mode gekozen om de 450 medewerkers in bijna 100 filialen te trainen. Witteveen koos voor de winkel verkooptraining GOAL voor de praktische en pragmatische aanpak waarbij ook ruimte is voor een kwinkslag en humor. Wekelijks verschijnt op de intra-site van Witteveen een verslagje van één van de medewerkers.

Groei Retail training

Onderstaande reactie, na het eerste deel van de winkel-verkooptraining kregen wij van Marieke Hakkenbrak, Filiaalmanager bij Witteveen in Woerden.

"Toen we op de managersdag hoorden dat we getraind zouden gaan worden deed me dat goed. Fijn dat Witteveen samen met GOAL trainingen tijd, geld en energie wilden steken om mij en mijn team nog beter te maken.

Stiekem in mijn achterhoofd dacht ik: 'Wat zouden ze mij met 32 jaar winkelervaring en diverse verkooptrainingen en managementcursussen nog kunnen leren.'

Afgelopen woensdag was het zover; 14 dames kwamen in Woerden voor deel 1 van de verkoopcursus.  We namen een afwachtende, ietwat onzekere houding aan wat 'die trainer' met ons van plan was.  Nou 'die trainer' wist ons de hele avond te boeien met leren hoe wij om konden gaan met verschillende soorten klanten en welke benadering je daarbij kon helpen. Wat was het leerzaam, maar pittig om vragen te stellen die recht op het gevoel aangingen en een 'prikkeling' aan de klant gaven.

Terug naar huis in de auto was ik verbaasd dat ook ik... met mijn 32 jaar verkoopervaring... belangrijke dingen had opgestoken en geleerd. Nu al benieuwd wat de volgende keer ons gaat leren...

ook ik... met mijn 32 jaar verkoopervaring... had belangrijke dingen geleerd over winkelverkoop

Marieke Hakkenbrak Filiaalmanager Woerden
Trainingen gegeven