Training events

Belevend leren zijn leer evenementen voor grote groepen. Belevend leren is innovatief leren door het zelf te ervaren. In nauw overleg met u ontwikkelt GOAL trainingen een 'belevend leren' conceptbeleving waarin de inhoud, de werkvormen, de aankleding en de spelers samenkomen binnen een leerervaring. Met een verrassende creativiteit ontwikkelen we een wereld die uitdagend, speels maar soms ook confronterend mag zijn. Bungalowparken, oude verdedigingswerken, een leegstaande fabriek, Heineken Experience, een voetbalstadion, Disney Parijs.. allemaal waren ze het terrein van een GOAL belevingsdag. Belevend leren; Leer evenementen voor grote groepen.

Uitgevoerde concepten 'Belevend leren':

Belevend leren; Een mooi voorbeeld!

GOAL trainingen is dan ook een fan van de FunTheory. Belevend leren is vooral fun! Op onderstaand filmpje zie je dat wat niet lukt met allerlei rationele argumenten. (Trappen lopen is gezonder dan de roltrap) wel lukt met Fun! Zo is dat nu precies zo met belevend leren!


Belevend leren; Verrassend en prikkelend

Binnen de belevingsdag 'Belevend leren' werken me met korte workshops, interventies en leercellen waarin bedrijfssimulaties, management-game, confrontaties en opdrachten, geschreven vanuit de dagelijkse praktijk, elkaar afwisselen.  De didactische onderbouwing binnen 'Belevend leren' krijgt daarbij onze bijzondere aandacht. Theorie is daarbij minimaal en ondergeschikt aan het doen en feedback. Punten scoren is leuk maar het gaat op de manier 'hoe' het gebeurd. Daar ligt de focus!

Het resultaat is prikkelend; zonder dat de deelnemer het zich bewust is wordt deze meegesleept in de beleving en de verrassende werkvormen. Niet vreemd dus dat een deelnemer zich binnen 'Belevend leren' uitgedaagd voelt om nieuwe vaardigheden te leren en zich nieuw gedrag eigen te maken.

Belevend leren; Effectief

Belevend leren is veel effectiever dan toehoren en getoetst worden. Alle zintuigen worden geprikkeld. Er word bij 'Belevend leren' een simulatie gecreëerd waarbij acteurs, trainers, decors, beeld en geluid wordt ingezet om de deelnemer mee te nemen in de praktijksituatie. Creativiteit wordt geprikkeld, samenwerking versterkt, teamspirit verhoogd. Het resultaat is groter dan iedere andere vorm van training! Belevend leren is daardoor geschikt voor allerlei leervragen. Of het nu gaat om gedrag, attitude, oplossing van vraagstukken of strategische leervragen; GOAL trainingen levert 'Belevend leren' op maat!

Belevend leren; Maatwerk

Om een dergelijk leer-evenement naadloos op uw praktijk te laten uitvoeren gebeurt alles in nauw overleg. Verder kan GOAL trainingen u bij een belevingsdag 'Belevend leren' de complete zorg, van intake tot uitvoer, uit handen nemen. Voor grotere leer-evenementen werken wij daarbij samen met specialisten op vlak van audiovisulele ondersteuning, catering, decor en organisatie. De uitvoering van een belevingsdag 'Belevend leren' is steeds in handen van ervaren professionals.

Belevend leren; Rendement!

Deze totaalconcept belevingsdagen 'Belevend leren' hebben een lange doorklank in motivatie en prestatie van uw medewerkers. Bovendien zijn belevingsdagen 'Belevend leren' een uitstekend moment om uw organisatie positief en professioneel te presenteren.

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.