Trainingen

In het rode vlak links vind je het aanbod trainingen van GOAL trainingen onderverdeeld per rubriek. Achter de verschillende links tref je voorbeelden van effectieve trainingsprogramma's; zoals hierboven bijvoorbeeld onze commerciële trainingen. Laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod!

Korte training momenten vind je op de pagina workshops. Individuele training bij coaching & troaching. Trainingen en workshops voor grote groepen bij training events

De term training verwijst naar het vergaren van kennis­­­­, vaardigheden en competenties. Trainingen worden gebruikt om beroeps- of praktische vaardigheden en kennis te trainen en het trainen van specifieke nuttige competenties.

Open trainingen

Open trainingen zijn trainingen waar je als individu op kunt inschrijven. De inhoud van een 'open training' is van te voren bepaald. In een 'open training' neem je deel samen met andere deelnemers die van andere organisaties komen. Het voordeel van een 'open training' is dat je nieuwe indrukken en ideeën opdoet van anderen. Het nadeel is dat de achtergrond van de deelnemers aan een dergelijke training vaak erg uiteen ligt waardoor veel tijd verloren gaat en de inhoud voor jou niet altijd relevant is. GOAL trainingen biedt om die reden weinig 'open trainingen' aan.

In-company trainingen

In-company trainingen zijn maatwerk trainingen. In sommige gevallen past een maatwerk training beter. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar specifieke vaardigheden of als jij en je collega's allemaal met dezelfde uitdagingen te maken krijgen. Dan maken we een training op maat. Een maatwerktraining maken we in nauw overleg met jou als opdrachtgever. GOAL trainingen is gespecialiseerd in trainingen in communicatie, leiderschap, verbinding, samenwerken, klantgerichtheid en verkoop training.

Een incompanytraining is devmeest geschikte trainingsvorm als jij binnen jouw organisatie niet de enige bent die een bepaalde training wil volgen. Zijn er binnen je organisatie minimaal 4 medewerkers die dezelfde training willen volgen? Dan is een incompany training voor de beste keuze! 

De voordelen van een in-company training op een rij:

  • maatwerk training
  • training is afgestemd op uw praktijksituatie
  • eigen materiaal als input voor de training
  • beperkte groepsomvang
  • training vindt plaats op uw locatie 
  • training is per persoon vaak veel goedkoper
Training On-the-job

On-the-job training vinden plaats in een normale werksituatie, met behulp van de werkelijke, apparatuur, documenten of materialen waarmee je dagelijks te maken heb  On-the-job training is intensief en bijzonder krachtig om in een korte tijd, grote stappen in je ontwikkeling te kunnen zetten. Meer weten over training On-the-Job?

Training On-the-job, Off-the-job

Training On-the-Job, Off-the-job vindt plaats uit de buurt van normale werksituaties. Wij noemen dit ook wel troaching.  Troaching heeft als voordeel dat het je in staat stelt om weg te komen van het werk en grondiger concentreren op de het trainen van de vaardigheid zelf om het daarna direct in de praktijk toe te passen. Toaching, als vorm van training, heeft bewezen bijzonder effectief te zijn.

Verschil opleiding, cursussen en training.

Wat is nu het verschil tussen opleiding, cursussen en training. De verschillen tussen trainingen, cursussen en opleiding zit hem in de tijdsduur en in de verhouding theorie, praktijk. Opleidingen duren vaan één of meerdere jaren en bevatten veel theorie en nauwelijks praktijk. Cursussen zijn vaak enkele maanden tot een jaar en bevatten wel wat praktijkoefeningen. Trainingen zijn kort, enkele dagen tot een dag en bevatten veel praktijk en weinig theorie. Trainingen onderscheiden zich van oefeningen in de professionel begeleiding tijdens het trainen. Training heeft specifieke doelstellingen van het verbeteren van de eigen mogelijkheden, capaciteit en prestaties . GOAL trainingen verzorgt alleen trainingen en workshops.

Verschil tussen trainingen en workshops.

Wat is dan nu het verschil tussen trainingen en workshops. Een training is veel oefenen en wat ondersteunende theorie. Een training duurt al gauw enkele dagen tot een dag. Een workshop is nog korter. Een workshop duurt één tot drie uur en, zoals de naam workshop al aangeeft, het gaat eigenlijk alleen om het doen. Theorie word nauwelijks aangehaald bij workshops. Doen, doen, doen is bij workshops het motto.

Staan jouw trainingen er niet bij of had u een andere inhoudelijke training combinatie willen maken? Bel 010- 71 444 55 of e-mail voor een oriënterend gesprek met onze opleidingsdeskundige! Wij denken graag met u mee!

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.