Soms loop je tegen zaken aan waarmee je niet verder komt. Waarover je je gedachten eens wilt delen of waar je concrete tips in wil. 

Daarvoor is de GOAL e-coach uitstekend geschikt!

Snelle resultaten

Na vijf gesprekken zul je je situatie anders ervaren. Hoeveel je 'gegroeid bent' hangt af van veel factoren. Timing, je oefiningen, je openheid, de duidelijkheid van je doel, allemaal factoren die daar invloed op hebben. Het brengt je altijd een stap verder in jouw ontwikkeling.  

Opdrachten

De periode tussen de afspraken gebruik je om te ‘werken’ aan jouw leervraag. Door te oefenen ga je merken dat er verandering optreedt. En deze nieuwe ervaringen bespreek je met je e-coach in het volgende gesprek. 

Jij zit gewoon thuis of op een andere rustige plek achter je computer en legt eenvoudig contact met jouw e-coach via skype. Mocht dat een probleem zijn dan kan het vaak ook telefonisch. Jullie bespreken jouw situatie en krijg je concrete  tips en praktische oefeningen van je coach. Een hele persoonlijke manier van coachen waar je de deur niet voor uit hoeft!

Tijdens een gesprek luistert een coach aandachtig naar je verhaal. De coach luistert ook naar de manier waarop jij iets zegt, en let op de onderlinge verbanden. Hij of zij is in staat om ook te horen wat je als het ware tussen de regels door zegt. Daardoor lijkt het vaak dat de e-coach je al heel goed kent.

Een coachingsgesprek via skype waarbij je elkaar ook kunt zien is even wennen. Onze klanten die het proberen zijn meestal erg enthousiast. Het biedt zelfs voordelen t.o.v. face to face coaching.

  • Coaching kan in je eigen omgeving.
  • Coaching wordt minder beïnvloed door uiterlijkheden
  • Geen reistijd voor coachee en coach
  • Korter en frequenter leidt tot betere en snellere coaching.

Je maakt een afspraak met de coach voor het eerste coaching gesprek en tijdens dit gesprek maken jullie nog twee vervolgafspraken voor coaching. Vooraf bereid je je goed voor voor dit gesprek. Wat is precies wat je wilt?  In het gesprek leg je de achtergronden van jouw vraag uit. De coach luistert aandachtig en zal doorvragen om je leervraag duidelijk te krijgen. Als jouw vraag helemaal duidelijk is, gaan jullie samen aan de slag. Zorg voor een rustige omgeving voor je coaching!

Opdrachten

De periode tussen de afspraken gebruik je om te ‘werken’ aan jouw leervraag. Door te oefenen ga je merken dat er verandering optreedt. En deze nieuwe ervaringen bespreek je met je e-coach in het volgende gesprek. 

De coach heeft verschillende coachingsmethoden die hij of zij kan toepassen.  Het doel is altijd: beter functioneren, vanuit eigen kracht, met plezier in je werk, energie, zelfinzicht, en doelgerichtheid.Wat jij gaat doen, hangt af van jouw vraag. E-coaching bij GOAL trainingen is persoonlijk en tegelijk zakelijk, confronterend maar ook warm, uitdagend en tegelijk uitnodigend.

Een sessie bij de e-coach duurt 30-45 minuten. Dit lijken korte gesprekken, maar ze zijn erg intensief. De totale doorlooptijd van je coachingstraject bepaal je zelf. Wij adviseren minimaal 5 sessies. 

De kosten van e-coaching bedragen 100,- per sessie. Een pre-paid kaart van 5 gesprekken kost 375 euro. Je krijgt dan dus 25% korting! )*

Ga je ervoor?

Stuur ons even een berichtje met je naam, telefoonnummer en omschrijf kort wat je zou willen. We nemen dan snel contact met je op om verdere afspraken te maken.

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.