Troaching kan helpen om de blokkade te doorbreken die u ervaart in uw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Troaching is een intensieve methode waarmee u snel stappen kunt zetten in uw groei. 

Mogelijke onderwerpen voor troaching zijn zeer divers. Uw leervraag kan gaan over assertiviteit, sales & marketing, zelfmanagment, vergaderen, telefoonvaardigheden, omgaan met lastig gedrag etc. De troach (trainer/coach) geeft direct feedback en concrete tools voor verandering.  Het nieuwe gedrag wordt meteen, onder begeleiding van de trainer, getraind en uitgeprobeerd.

Troaching is een combinatie van coaching en training.  Bij coaching helpt de gecoachte (coachee) om oplossingen voor problemen in zichzelf te vinden. De coach stelt daartoe gerichte vragen. Coaching maakt gebruik van de resources en ervaring van de coachee.

In situaties waar het de coachee ontbreekt aan bepaalde kennis om een doel te bereiken kan troaching een uitkomst zijn. Troaching rijkt in dat soort gevallen de hand met concrete vaardigheden of tips.

Troaching maakt een combinatie tussen coaching, consulting en training. Door deze combinatie is troaching een ijzersterke formule om snel tot resultaten te komen.

Troaching is uitstekend middel voor mensen die vastlopen op bepaalde facetten van hun werk. Mogelijke onderwerpen voor troaching zijn zeer divers. Uw leervraag kan gaan over assertiviteit, sales & marketing, zelfmanagment, vergaderen, telefoonvaardigheden, omgaan met lastig gedrag etc. De trainer geeft direct feedback en concrete tools voor verandering.  Het nieuwe gedrag wordt meteen, onder begeleiding van de trainer, getraind en uitgeprobeerd.

Onze clienten zijn enthousiast over de resultaten van troaching. Het is een no-nonsense aanpak met directe feedback en concrete tips die meteen kunnen worden gebruikt in de praktijk.

Troaching  is het beste uit coaching, consulting en training. 

Voordelen van troaching:

  • Overdracht van know why en know how
  • Creative input van coachee die leidt tot actie
  • Expert die overziet, feedback geeft en bijstelt.

Uw troach zal uw confronteren met uw eigenaardigheden en ineffectief gedrag. Daarnaast worden belemmerende overtuigingen aangepakt en geleerd hoe u controle krijgt over uw gedachten en gevoelens. 

Vertrouwen en respect zijn essentieel voor het slagen van uw troaching. Na een intakegesprek bepaalt de troachee of deze basis er is om samen aan de slag te gaan.

Troaching bestaat uit blokken van drie uur. Het aantal sessies wat nodig is is afhankelijk van uw leervraag. Na een intakegesprek bepalen we gezamenlijk het verdere traject.

Na inventarisatie van uw leerwensen maken wij een voorstel op maat.

Bel voor meer informatie of een voorstel op maat:
GOAL trainingen 010 - 71 444 55 of mail ons.

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.