COACHING &
Troaching

Home / Trainingen / Coaching & Troaching

Coaching

Tijdens de individuele coaching krijgt u steun om vragen waar u in de dagelijkse praktijk tegen aanloopt, zelf op te lossen. In individuele gesprekken werkt u met een coach aan uw vraag totdat u voor uzelf het gevoel heeft dat de vraag beantwoord is. 

Troaching

Met troaching gaat uw coach een stap verder. Troaching is een no-nonsense aanpak waar u directe feedback en concrete tips van uw troach mag verwachten. Behalve uw eigen creatieve input om te komen tot actie, geeft uw troach de nodige know-how en know-why. Uw troach is ook expert die uw situatie overziet, u feedback geeft op uw aanpak en helpt uw aanpak bij te stellen.

Voor wie?

Medewerkers die veel telefoneren en daardoor veel in contact komen met (potentiële) relaties of klanten die vragen, wensen, eisen of klachten hebben.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Coaching voor managers

Of u nu een (nieuwe) uitdaging heeft als manager, misschien wel met het gevoel overweldigd te worden door uw baan, of een ervaren medewerker bent die wil groeien naar een effectieve teamleider, een coach kan u helpen uw doel te bereiken. Onze coach gaat niet op uw stoel zitten maar zal u door vragen te stellen uitdagen om nieuwe perspectieven te zien en verschillende benaderingen te overwegen.

Net zoals een voetbal coach de spelers op het veld motiveert om beter te spelen, zo kan Coaching voor managers u helpen om oude, niet effectieve gedragingen te veranderen en uw communicatie te optimaliseren. Het gevolg is een boost in uw job performance en werk relaties.

e-Coaching

De coach heeft verschillende coachingsmethoden die hij of zij kan toepassen.  Het doel is altijd: beter functioneren, vanuit eigen kracht, met plezier in je werk, energie, zelfinzicht, en doelgerichtheid.Wat jij gaat doen, hangt af van jouw vraag. E-coaching bij GOAL trainingen is persoonlijk en tegelijk zakelijk, confronterend maar ook warm, uitdagend en tegelijk uitnodigend.

Training-op-de-winkelvloer

Tijdens een training-op-de-winkelvloer kijkt en luistert de trainer met de medewerker(s) mee terwijl deze aan het werk zijn. Tijdens deze combinatie van training en coaching bespreekt de trainer de (verkoop) gesprekken en geeft tips en handvatten om een gesprekken effectiever te maken. Tijdens een dagdeel van 3 uur begeleidt een trainer 1 – 3 personen. De frequentie gebeurt na een intake in overleg met u. Na afloop ontvangt u een korte schriftelijke evaluatie per medewerker. Hier staat kort het proces beschreven en een aantal aandachtspunten, waar u uw hen verder in kunt coachen.

Troaching

Troaching kan helpen om de blokkade te doorbreken die u ervaart in uw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Troaching is een intensieve methode waarmee u snel stappen kunt zetten in uw groei. 

Mogelijke onderwerpen voor troaching zijn zeer divers. Uw leervraag kan gaan over assertiviteit, sales & marketing, zelfmanagment, vergaderen, telefoonvaardigheden, omgaan met lastig gedrag etc. De troach (trainer/coach) geeft direct feedback en concrete tools voor verandering.  Het nieuwe gedrag wordt meteen, onder begeleiding van de trainer, getraind en uitgeprobeerd.

Geïnteresseerd?

Neem contact op