Wij presenteren u een scala aan commerciële trainingen op wisselende niveaus en voor verschillende achtergronden. Bij onze commerciële trainingen vormt uw dagelijkse praktijk steeds het uitgangspunt; de deelnemers aan onze commerciële trainingen en workshops over verkopen, acquisitie, relatiebeheer en klantgerichtheid, brengen voorbeelden uit hun eigen werksituatie in en oefenen lastige praktijksituaties. Zij wisselen ervaringen uit, doen veel ideeën op en krijgen nuttige tips! Kort en krachtig? Kijk dan naar onze workshops commerciële slagkracht!

Veel gehoorde reactie's op onze commerciële trainingen;
  • De commerciële trainingen sloten aan op onze praktijk;
  • De commerciële trainingen waren geen theoretisch verhaal, de trainer kent de praktijk;
  • De trainer wist een perfecte sfeer neer te zetten waarin je je open durfde te stellen;
  • Fijn dat we nog even na konden praten;
  • De commerciële trainingen zijn voorbij gevlogen. Ik was van begin tot eind geboeid!
Commerciële trainingen; geen luxe maar noodzaak!

Managers, vakspecialisten, accountmanagers en verkopers van producten en/of diensten merken dat het steeds lastiger wordt jezelf in de commerciële markt te profileren. In de ogen van klanten lijken de verschillende commerciële aanbieders steeds meer op elkaar. Zelfs de prijzen differentiëren vandaag de dag niet eens meer.

Diverse ontwikkelingen, bijvoorbeeld het kunnen kopen van dezelfde producten op meerdere plaatsen of de groeiende transparantie van vraag- en aanbod via Internet, hebben ertoe geleid dat commerciële trainingen noodzakelijk zijn. Partnership en vertrouwen vervullen in de commerciële relatie met klanten steeds meer een sleutelrol.

Commerciële trainingen; kort en effectief

De behoefte aan korte, effectieve commerciële trainingen, specifiek gericht op sales en salesmanagement, is voor de hand liggend. Zeker in een economie die onder druk staat. Commerciële trainingen zijn daarbij niet iets wat u eenmalig zou moeten doen. Commerciële trainingen moet deel uitmaken van een lange termijn visie op het opleiden van uw salesteam. Wij gaan graag met u in gesprek om commerciële trainingen voor uw organisatie structureel neer te zetten. 

De commerciële trainingen van GOAL zijn praktijkgericht maar ook onderhoudend. Sfeer creëren vinden we belangrijk. Commerciële trainingen mogen van ons ook leuk zijn. Zo maak je een sfeer waarbij iedereen zich prettig kan voelen en zich open wil stellen om kennis op te doen. GOAL trainers zijn in staat om in onze commerciële trainingen een veilige leer-sfeer te creëren waarbij zowel ervaren als onervaren verkopers geboeid blijven. Een intake vooraf of bij aanvang van de commerciële training zorgt voor een goede start en een waardevolle leerervaring.

Commercieel trainingen; voorbereiden en opvolgen!

In onze commerciële trainingen kijken we zorgvuldig naar zaken als;

  • De grootte van de groep; is er genoeg ruimte voor individuele aandacht binnen de commerciële trainingen;
  • De omgeving waarin we de commerciële trainingen uitvoeren; kunnen we de werkelijkheid enigzins simuleren;
  • De input van het bedrijf en de deelnemers; kunnen we werken met reële klantcases;
  • Het draaiboek van de commerciële trainingen, zit er voldoende afwisseling in het programma;
  • De volgende stap; hoe gaan we verder na de commerciële trainingen.'

Staan de commerciële trainingen die u voor ogen heeft er niet bij? Neem gerust contact op met één van onze opleidingsadviseurs of bel 010 - 71 444 55 voor commerciële trainingen op maat!

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.