Commercieel presenteren

Presenteren is één ding. Een commerciële presentatie geven is een ander verhaal. Behalve het overwinnen van je spreekangst en het aanbrengen van structuur in je verhaal, moet dit ook nog overtuigend gebracht worden. Het geven van een presentatie lukt dan nog wel, maar wat als je afhankelijk bent van je presentatie voor het binnenhalen van opdrachten?

In de training Commercieel presenteren gaan we kijken naar de mogelijkheden die u heeft om uw presentaties verder te verbeteren en om overtuigender over te komen. U heeft immers meer kans op succes met een professionele, enthousiasmerende presentatie! In deze training kunt u oefenen met een case uit uw eigen situatie. De training Commercieel presenteren geeft je de nodige vaardigheden mee!

Ieder die zijn eigen persoonlijke stijl van commercieel presenteren wil verbeteren.

U krijgt inzicht in de kracht van uw persoonlijke stijl en handvatten om die stijl aan te scherpen en uit te breiden. Op basis hiervan leert u een commerciële presentatie te geven.

De training bestaat uit twee dagen. 

Het hier beschreven programma dient als voorbeeld. Na inventarisatie van uw leerwensen maken wij een voorstel op maat. Trainingsbureau GOAL trainingen traint groepen van 5 - 500 personen. Voor individuele leervragen (1/2 personen) biedt trainingsbureau GOAL trainingen 'Coaching on the job' van 2-3 bijeenkomsten.

Modules van deze training zijn ook als korte workshop te organiseren. Combinaties van workshops laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat over communicatie, samenwerken, klantgerichtheid, leiderschap en verbinding.

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie. Bel GOAL trainingen 010 - 71 444 55, stel 'live' uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.


De volgende onderdelen staan op het programma:

Voorstelronde

De start van een presentatie

Tegenwerpingen

De slot/afsluitfase

Doelstelling en boodschap

De kern

Het proces

Actieplan


Voorafgaand aan de training ontvangt u een vragenlijst. Deze lijst geeft de trainer inzicht in uw leerdoelen en de samenstelling van de groep. In de training werkt u aan het verbeteren van uw commerciële presentatievaardigheden. We maken gebruik van korte theorie, heldere modellen en oefenen veel!

We gaan uit van uw persoonlijke situatie.

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.