commercieel presenteren

Home / Trainingen / Commerciele trainingen / Commercieel presenteren

Overtuigend presenteren

Presenteren is één ding. Een commerciële presentatie geven is een ander verhaal. Behalve het overwinnen van je spreekangst en het aanbrengen van structuur in je verhaal, moet dit ook nog overtuigend gebracht worden. Het geven van een presentatie lukt dan nog wel, maar wat als je afhankelijk bent van je presentatie voor het binnenhalen van opdrachten?

Voor wie?

voor iedereen die zijn eigen persoonlijke stijl van commercieel presenteren wil verbeteren.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Wat houdt de training in?

De volgende onderdelen staan op het programma:

  • Voorstelronde;
  • De start van een presentatie;
  • Tegenwerpingen;
  • De slot/afsluitfase;
  • Doelstelling en boodschap;
  • De kern;
  • Het proces;
  • Actieplan.

Maatwerk

Het hier beschreven programma dient als voorbeeld. Na inventarisatie van uw leerwensen maken wij een voorstel op maat. Trainingsbureau GOAL trainingen traint groepen van 5 – 500 personen. Voor individuele leervragen (1/2 personen) biedt trainingsbureau GOAL trainingen ‘Coaching on the job’ van 2-3 bijeenkomsten.

Modules van deze training zijn ook als korte workshop te organiseren. Combinaties van workshops laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat over communicatie, samenwerken, klantgerichtheid, leiderschap en verbinding.

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie. Bel GOAL trainingen 010 – 71 444 55, stel ‘live’ uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Hoe gaan we te werk?

Voorafgaand aan de training ontvangt u een vragenlijst. Deze lijst geeft de trainer inzicht in uw leerdoelen en de samenstelling van de groep. In de training werkt u aan het verbeteren van uw commerciële presentatievaardigheden. We maken gebruik van korte theorie, heldere modellen en oefenen veel!

We gaan uit van uw persoonlijke situatie.

Geïnteresseerd?

Neem contact op