commerciële binnendienst

Home / Trainingen / Commerciele trainingen / Commerciële binnendienst

De kracht achter ieder top-sales team

Achter ieder top-sales team staat een slagvaardige commerciële binnendienst die het voorwerk doet, veel werk uit handen neemt en een klantgerichte after-sales verzorgd.

In de training Commerciële binnendienst komen al deze vaardigheden aan bod. Kortom, een praktische, inspirerende training om een (nog) betere commerciële binnendienstmedewerker te worden!

Voor wie?

Medewerkers in de commerciële binnendienst die hun skills op verschillende gebieden willen verbeteren. 

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Wat houdt de training in?

In de training worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Klanten behouden door service verlenen;
  • Het voeren van een commercieel telefoongesprek;
  • Klachtenafhandeling;
  • Maken van een eigen praktijkcase;
  • Levertijden verkopen;
  • Omgaan met vragen van klanten;
  • Effectief zijn in de commerciële binnendienst;
  • Het belang van after-sales activiteiten.

Maatwerk

Het hier beschreven programma dient als voorbeeld. Na inventarisatie van uw leerwensen maken wij een voorstel op maat. Trainingsbureau GOAL trainingen traint groepen van 5 – 500 personen. Voor individuele leervragen (1/2 personen) biedt trainingsbureau GOAL trainingen ‘Coaching on the job’ van 2-3 bijeenkomsten.

Modules van deze training zijn ook als korte workshop te organiseren. Grote groepen trainen?  Combinaties van workshops laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event!  

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie. Bel GOAL trainingen 010 – 71 444 55, stel ‘live’ uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Hoe gaan we te werk?

Voorafgaand aan de training ontvangt u een vragenlijst. Deze lijst geeft de trainer inzicht in uw leerdoelen en de samenstelling van de groep. Er wordt vooral getraind op vaardigheid, waarbij er veel gebruik wordt gemaakt van audio- en video-opnames om de ontwikkeling van de eigen vaardigheden vast te leggen. Hierdoor krijgt u goed zicht op uw houding en uw gedrag.

Ook kijken we naar het effect daarvan op uw gesprekspartner en naar het resultaat van het gesprek. We werken met een professionele trainingsacteur om u te leren omgaan met ‘moeilijke’ gesprekspartners. De deelnemers ronden de training af met een individueel actieplan, waarin de adviezen van de trainer zijn opgenomen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op