Showroomverkoop

De kans op verkoop in een showroom hangt af van de vraag in hoeverre de verkoper in gesprek komt met de klant. Overvloedige informatie, een ruime keuze en een clichématige benadering hebben de klant ‘getraind’ in het ontwijken van de verkoper; ‘Nee hoor, we kijken maar even…’
Het gevolg is bekend; géén gesprek, géén invloed, géén omzet!

U heeft al een hoop energie gestoken in inrichting, etalage, reclame, e-commerce en assortiment, enz. 

Maar hoe zit het eigenlijk met uw interne factoren? Hoe is de commerciële conditie van de verkopers? U wilt tenslotte méér gesprekken, méér kansen, méér omzet! Wordt het niet tijd de verkoopvaardigheden te trainen om zo de verkoopkansen en het succes te vergroten?

Méér en betere gesprekken met uw klanten betekenen immers méér verkoopkansen! De Training Showroomverkoop vergroot contact, kansen, tact, impact en uw verkopen! Haal met de training Showroomverkoop méér rendement uit uw verkopers!

Ondernemers en medewerkers waar in een persoonlijk gesprek goederen of diensten verkocht worden aan de eindgebruiker.

U leert in gesprek te komen met de kijkende klant en uw eigen eventuele belemmeringen daarin te overwinnen. U leert op basis van echte interesse uw contactvaardigheid vergroten en uw commerciële conditie verbeteren.

In de boven beschreven opzet duurt de training 3 dagen, telkens één dag per week. In de tussenliggende tijd traint de deelnemer zichzelf met het 11-minuten-per-dag trainingsschema ‘de 21-Dagen-Uitdaging’®

Het hier beschreven programma dient als voorbeeld. Na inventarisatie van uw leerwensen maken wij een voorstel op maat. Trainingsbureau GOAL trainingen traint groepen van 5 - 500 personen. Voor individuele leervragen (1/2 personen) biedt trainingsbureau GOAL trainingen 'Coaching on the job' van 2-3 bijeenkomsten.

Modules van deze training zijn ook als korte workshop te organiseren. Combinaties van workshops laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat over communicatiesamenwerkenklantgerichtheidleiderschap en veranderen.

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie. Bel GOAL trainingen 010 - 71 444 55, stel 'live' uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

De training omvat:

  • Belemmerende overtuigingen ombuiten naar zelfvertrouwen;
  • Contactuele vaardigheden voor een ‘kijkend publiek’;
  • Commerciële gespreksvoering en het doen van een voorstel;
  • Overtuigen, succesvol afronden van een gesprek en bijverkoop zonder koopdruk!;
  • Ombuigen van weerstand;
  • Relatiebehoud.

De training is bijzonder praktisch opgezet. In een constante interactie met de deelnemer bouwt de trainer de training op. Door direct toepasbare inzichten veranderen belemmerende overtuigingen en geven nieuwe vaardigheden onmiddellijk meer grip in verkoopsituaties, pijnlijke stiltes in het gesprek, bezwaren en klachten.

Door de opbouw van de training krijgt de deelnemer voldoende gelegenheid om binnen zijn eigen capaciteiten en leerstijl het geleerde toe te passen en eigen te maken.

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.