een training van goal trainingen over verschillende presentatietechnieken. training wordt gegeven door loek en er zitten veel mensen aandachtig te luisteren

presentatietechnieken

Home / Trainingen / Communicatie trainingen / Presentatietechnieken

Klamme handen. Droge keel. Vochtpareltjes op het voorhoofd. Angst!

Angst voor het publiek…
Zet die angst nu eens om in positieve kracht. Overtuig uzelf van het idee dat het juist bijzonder prettig is om een publiek toe te spreken.

Leer in de training Presentatietechnieken contact te maken met je verhaal, met het publiek en vooral… met jezelf! Geniet van je publiek: je publiek geniet van jou!

Voor wie?

Iedereen die wil leren hoe je op een overtuigende manier kan presenteren voor een groep.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Wat houdt de training in?

Deze training bestaat uit twee onderdelen:

De voorbereiding van een presentatie

  • Het publiek inschatten;
  • Doelstellingen formuleren;
  • Materiaal verzamelen en selecteren;
  • Een heldere structuur aanbrengen;
  • Effectieve audiovisuele hulpmiddelen kiezen.

De daadwerkelijk presentatie

  • Uw stem als instrument;
  • Houding en ademhaling;
  • Van spanning naar positieve energie;
  • Contact met het publiek;
  • Ondersteuning van audiovisuele hulpmiddelen.

Maatwerk

Het hier beschreven programma dient als voorbeeld. Na inventarisatie van uw leerwensen maken wij een voorstel op maat. Trainingsbureau GOAL trainingen traint groepen van 5 – 500 personen. Voor individuele leervragen (1/2 personen) biedt trainingsbureau GOAL trainingen ‘Coaching on the job’ van 2-3 bijeenkomsten.

Modules van deze training zijn ook als korte workshop te organiseren. Combinaties van workshops laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat. Thema’s als; communicatie, samenwerken, samenwerken, leiderschap en verbinding.

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie. Bel GOAL trainingen 010 – 71 444 55, stel ‘live’ uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Hoe gaan we te werk?

In de training reserveren we de meeste tijd voor het voorbereiden en presenteren van uw presentatie. De korte theoretische inleidingen stellen u in staat gericht te oefenen met aspecten van uw eigen presentatie. De deelnemers observeren elkaars presentaties.

De feedback van de trainer en de andere deelnemers verschaft u een helder inzicht in uw presentatiestijl zodat u uw vaardigheden kunt verbeteren. We leggen uw presentatie ter ondersteuning van de nabespreking digitaal vast. U kunt deze na afloop van de training op een usb-stick mee naar huis nemen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op