DETAILHANDEL TRAININGEN

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Waarom detailhandel trainingen?

In de huidige markt, met zijn enorme aanbod, zijn detailhandel cursussen of workshops al lang geen luxe maar keiharde noodzaak. GOAL helpt u graag met het ontwikkelen van managementtrainingen of verkooptrainingen voor medewerkers in de detailhandel.  Bij een training detailhandel kun u denken aan korte, effectieve trainingen en cursussen, specifiek gericht op verkoop, management of klantgerichtheid. Maar ook het omgaan met agressie, een overvaltraining zijn mogelijke keuzes.

Voor wie?

Professionals in de detailhandel  die willen trainen op het gebied van verkoop, klantgerichtheid en management.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Welke detailhandel trainingen

Wij bieden verschillende soorten communicatie trainingen aan bij GOAL trainingen. Hieronder een overzicht van de communicatie trainingen waar veel vraag naar is. Uiteraard is iedere training af te stemmen op de behoeften en wij maken dan ook graag een communicatie training op maat.

Retailtrainingen met impact is persoonlijk

GOAL geeft al vele jaren winkeltrainingen of winkelcursussen en workshops voor de detailhandel. Onze trainingen zijn succesvol gebleken en worden continue getest en geactualiseerd. Wij presenteren u effectieve trainingen, cursussen en workshops voor professionals in de detailhandel op vlak van verkoop, klantgerichtheid en management. Specifiek op de detailhandel afgestemde trainingen of cursussen, die wij aan uw situatie, product en dienstverlening kunnen aanpassen. Praktisch, resultaatgericht en bovendien leuk!

Maatwerk of meer weten?

Staan de trainingen die u voor ogen heeft er niet bij? Neem gerust contact op met één van onze trainers bel 010 -71 444 55 voor communicatie trainingen op maat!

Over GOAL trainingen

GOAL trainingen is een full-service trainingsbureau op het gebied van leer-evenementen, interactieve trainingen, en leuke en leerzame workshops. Vanuit onze brede expertise bieden wij een groot aantal diensten waarbij we leren en praktijk op een aantrekkelijke manier bij elkaar brengen.

We kunnen daarbij putten uit een jarenlange ervaring op het gebied van trainen van professionals. GOAL trainingen is sinds 1996 actief.

Meer over GOAL trainingen

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en/of teruggebeld worden?
Kom in contact met GOAL trainingen,

Mail ons vrijblijvend