GOAL traininingen biedt u hier detailhandel trainingen. Naast onze 'Detailhandel trainingen' vindt u onze retail workshops op de pagina 'Workshops Detailhandel'.

Trainingen voor de detailhandel:
Workshops voor de detailhandel:
Detailhandel; een belangrijke werkgever.

De detailhandel is één van de grootste branches van de Benelux. In Nederland werken ruim 700.000 mensen in deze boeiende, maar veeleisende branche. Een branche waar persoonlijke aandacht één van de belangrijkste instrumenten is om je te onderscheiden van je conculega’s. Producten zijn immers op meerdere plaatsen verkrijgbaar! En vaak voor dezelfde (of lagere!) prijs! 

Training, geen luxe maar noodzaak!

In de huidige markt, met zijn enorme aanbod, zijn detailhandel cursussen of workshops al lang geen luxe maar keiharde noodzaak. GOAL helpt u graag met het ontwikkelen van managementtrainingen of verkooptrainingen voor medewerkers in de detailhandel.  Bij een training detailhandel kun u denken aan korte, effectieve trainingen en cursussen, specifiek gericht op verkoop, management of klantgerichtheid. Maar ook het omgaan met agressie, een overvaltraining zijn mogelijke keuzes.

Retailtrainingen met impact!

GOAL geeft al vele jaren winkeltrainingen of winkelcursussen en workshops voor de detailhandel. Onze trainingen zijn succesvol gebleken en worden continue getest en geactualiseerd. Wij presenteren u effectieve trainingen, cursussen en workshops voor professionals in de detailhandel op vlak van verkoop, klantgerichtheid en management. Specifiek op de detailhandel afgestemde trainingen of cursussen, die wij aan uw situatie, product en dienstverlening kunnen aanpassen. Praktisch, resultaatgericht en bovendien leuk! 

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.