training-op-de-winkelvloer

Home / Trainingen / Detailhandel trainingen / Training-op-de-winkelvloer

Training-op-de-winkelvloer

Tijdens een training-op-de-winkelvloer kijkt en luistert de trainer met de medewerker(s) mee terwijl deze aan het werk zijn. Tijdens deze combinatie van training en coaching bespreekt de trainer de (verkoop) gesprekken en geeft tips en handvatten om een gesprekken effectiever te maken. Tijdens een dagdeel van 3 uur begeleidt een trainer 1 – 3 personen. De frequentie gebeurt na een intake in overleg met u. Na afloop ontvangt u een korte schriftelijke evaluatie per medewerker. Hier staat kort het proces beschreven en een aantal aandachtspunten, waar u uw hen verder in kunt coachen.

Voor wie?

Verkopers en filiaalleiders in de detailhandel die direct verbeteringen voor hun personeel op de winkelvloer willen ervaren.

Meer weten? 

Neem vrijblijvend contact op

Wat houdt de training in?

Na deze sessie,

  • Heeft de coachee inzicht in hetgeen hem of haar belemmert in het werk;
  • Heeft de coachee concrete tips en vaardigheden aangereikt gekregen diens werk succesvoller te maken;
  • Heeft de coachee aan den lijve succeservaringen beleefd en kan dit morgen opnieuw inzetten;
  • Is niet alleen het resultaat verbetert, maar ook het werkplezier vergroot.

Maatwerk

Het hier beschreven programma dient als voorbeeld. Na inventarisatie van uw leerwensen maken wij een voorstel op maat. Trainingsbureau GOAL trainingen traint groepen van 5 – 500 personen. Voor individuele leervragen (1/2 personen) biedt trainingsbureau GOAL trainingen ‘Coaching on the job’ van 2-3 bijeenkomsten.

Modules van deze training zijn ook als korte workshop te organiseren. Combinaties van workshops laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat over communicatie, samenwerken, samenwerken, leiderschap en verbinding.

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie. Bel GOAL trainingen 010 – 71 444 55, stel ‘live’ uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Hoe gaan we te werk?

Het verschil tussen ‘redelijk’ en ‘uitstekend’, tussen ‘gemiddeld’ en ‘succesvol’zit vaak in kleine dingen in ons gedrag of in onze communicatie. Een enkele keer is alleen ‘beter’ haalbaar. Diegene die gedrag en communicatie leert beheersen en in zijn werk toe weet te passen, verbetert echter onmiddellijk zijn prestaties. 

De Training-op-de-winkelvloer helpt de coachee inzicht te krijgen in diens gedrag en wijze van communiceren te krijgen en helpt keuzes te maken voor een succesvolle aanpak. Dit alles gebeurt op de werkplek en persoonlijk. Deze aanpak sluit naadloos aan op de werkelijke behoefte en situatie van de coachee. Deze ziet direct het effect van de verbetering en daarmee is een blijvend resultaat dan ook geborgd.

Geïnteresseerd?

Neem contact op