Workshop Visual Merchandising

Visual Merchandising als concurrentiewapen in de detailhandel. Visual Merchandising, wordt te kust en te keur gebruikt. Velen denken alleen aan display, de etalage of aan decoratiemateriaal.

Dit is ten onrechte vinden wij, Visual Merchandising begint bij het inbrengen van de goederen en dat is niet hetzelfde als de versiering daaromheen. De klant koopt immers goederen, niet de schil waarbinnen die goederen worden aangeboden. Het is een bekend feit dat 25% van de aankopen in de winkel door een goede presentatie worden ingegeven. In deze workshop leert u door presentatieplanning de consument te boeien, waardoor deze langer in de winkel blijft en tot kopen wordt aangezet. Bovendien zal door deze workshop, door een aantrekkelijke, maar vooral duidelijke goederenpresentatie, de klant op ideeën worden gebracht.

Om meer te halen uit de wijze van presenteren brengen wij deze workshop 'Visual Merchandising'; een praktische workshop waarin het gaat om het oproepen van spanning en het opwekken van koopstemming in de winkel.

Ondernemers èn medewerkers in de detailhandel.

Na de training weet de deelnemer:

  • Hoe u de potentiële klant aantrekt en hem haar tot aankopen stimuleert;
  • Manieren om de consument te boeien en langer in uw winkel te houden;
  • Werk te besparen door een duidelijke, aantrekkelijke presentatie;
  • Ambiance, assortiment en klantencontact af te stemmen en dagelijks te onderhouden;
  • Waar u op kunt letten bij het inkopen.

3 dagdelen, één dagdeel intake, 2 dagdelen training.

Het hier beschreven programma dient als voorbeeld. Na inventarisatie van uw leerwensen maken wij een voorstel op maat. Trainingsbureau GOAL trainingen traint groepen van 5 - 500 personen. Voor individuele leervragen (1/2 personen) biedt trainingsbureau GOAL trainingen 'Coaching on the job' van 2-3 bijeenkomsten.

Modules van deze training zijn ook als korte workshop te organiseren. Combinaties van workshops laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat over communicatie, samenwerken, samenwerken, leiderschap en verbinding.

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie. Bel GOAL trainingen 010 - 71 444 55, stel 'live' uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Vooraf bezoekt de trainer uw zaak. De trainer bekijkt uw winkel en heeft een gesprek met u om een goed beeld te krijgen van hoe u uw winkel wilt profileren. Deze inzichten worden gebruikt om de training specifiek op uw situatie af te stemmen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en ervaringen worden ideeën aangereikt en wordt er gewerkt aan de drie essentiële dimensies:

  • Winkelambiance
  • Assortiment
  • Klantencontact

Deze dimensies worden op elkaar afgestemd. Uw medewerkers wordt geleerd het gewenste winkelbeeld dagelijks te onderhouden. Door deze betrokkenheid van uw medewerkers wordt er met meer respect omgegaan met de goederen en wordt de kennis van het assortiment vergroot.

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.