MANAGEMENT / LEIDINGGEVEN TRAININGEN

GOAL trainingen ondersteunt organisaties, teams en leidinggevenden in hun ontwikkeling.

Waarom management / leidinggeven trainingen?

Management en Leidinggeven vraag veel van hen die het moeten waarmaken. GOAL trainingen ondersteunt organisaties, teams en leidinggevenden in hun ontwikkeling. Het uitgangspunt hierbij is een kritische analyse van de situatie. Vanuit deze diagnose ontwikkelen wij samen met u een verfrissende en toegesneden aanpak. Deze richt zich ook op het realiseren van een verandering: het ontwik­kelen van een instelling om permanent te leren.

Onze trainers houden zich voortdurend op de hoogte van ontwikkelingen en veranderende inzichten op het gebied van management en organisaties. Daarnaast onderhouden zij intensieve contacten met de praktijk door leidinggevenden te trainen en te coachen. Ook eigen ervaring doen zij op, bijvoorbeeld door als ad interim manager bij klanten te werken, werkervaring in het verleden of binnen GOAL trainingen een leidinggevende of coachende functie te vervullen.

Voor wie?

Leidinggevende die hun leidinggevende kwaliteiten willen versterken.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Welke management / leidinggeven trainingen

Wij zien het als onze missie onze opdrachtgevers te ondersteunen bij een doelgerichte ontwikkeling van de benodigde capaciteiten. Met de trainingen voor leidinggevenden maken we een koppeling tus­sen de persoonlijkheid van de manager en de vaardigheden die vereist zijn voor effectief leidinggevend gedrag.

De manager heeft een toekomstvisie, vertrouwt op zijn intuïtie, is persoonlijk betrokken bij de medewerker en is in staat om op het juiste moment de juiste sturing te geven. Hierdoor levert hij een waarde­volle bijdrage aan de organisatie.

Managementtraining op organisatieniveau:

 • Wij adviseren, ontwerpen en implementeren performance­management;
 • Wij zetten projectmanagement op;
 • Wij ontwerpen en implementeren strategische opleidings­trajecten

Managementtraining op teamniveau:

 • Wij begeleiden teambuildings-activiteiten;
 • Wij verzorgen en organiseren themaspecifieke workshops;
 • Wij coachen teams;
 • Wij verzorgen trainingen op diverse terreinen.

Managementtraining op leidinggevend niveau:

 • Wij stellen een diagnose van hun vaardigheden aan de hand van de Competentiemeter;
 • Wij verzorgen trainingen managementvaardigheden met een open inschrijving;
 • Wij verzorgen trainingen op het gebied van management binnen organisaties;
 • Wij verzorgen individuele coaching.

Maatwerk of meer weten?

Staan er communicatie trainingen die u voor ogen heeft er niet bij? Neem gerust contact op met één van onze trainers bel 010 -71 444 55 voor communicatie trainingen op maat!

Over GOAL trainingen

GOAL trainingen is een full-service trainingsbureau op het gebied van leer-evenementen, interactieve trainingen, en leuke en leerzame workshops. Vanuit onze brede expertise bieden wij een groot aantal diensten waarbij we leren en praktijk op een aantrekkelijke manier bij elkaar brengen.

We kunnen daarbij putten uit een jarenlange ervaring op het gebied van trainen van professionals. GOAL trainingen is sinds 1996 actief.

Meer over GOAL trainingen

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en/of teruggebeld worden?
Kom in contact met GOAL trainingen,

Mail ons vrijblijvend