een training over instrueren van goal trainingen. een van de medewerkers van goaltrainingen is een instructie aan het geven.

effectief instrueren

Home / Trainingen / Management & Leidinggeven / Effectief instrueren

“….Ok..Ok… Ik leg het je nog één keer uit..!..”

Het gaat u gemakkelijk af uw collega’s individueel instructies te geven. Maar het wordt lastig om een groep effectief te instrueren. Voor de een bent u te snel, voor de ander juist te langzaam. Hoe ga je daar goed mee om? Dat leert u in deze training Effectief Instrueren in de rubriek Management & Leidinggeven.

Voor wie?

Voor iedereen die anderen moeten instrueren, zowel op als naast de werkplek en die willen leren hoe ze dit beter kunnen doen. 

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Wat houdt de training in?

In deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Het inschatten van de beginsituatie;
  • De voorbereiding van een instructie;
  • De fases van instrueren: voordoen, nadoen, zelf doen, begeleiden;
  • Het geven van een instructie: werkvormen;
  • Het omgaan met reacties van deelnemers;
  • Het oefenen van instructielessen met feedback.

Maatwerk

Het hier beschreven programma dient als voorbeeld. Na inventarisatie van uw leerwensen maken wij een voorstel op maat. Trainingsbureau GOAL trainingen traint groepen van 5 – 500 personen. Voor individuele leervragen (1/2 personen) biedt trainingsbureau GOAL trainingen ‘Coaching on the job’ van 2-3 bijeenkomsten.

Modules van deze training zijn ook als korte workshop te organiseren. Combinaties van workshops laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat over  verbinding, communicatie, samenwerken, samenwerken, en leiderschap.

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie. Bel GOAL trainingen 010 – 71 444 55, stel ‘live’ uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Hoe gaan we te werk?

In deze training wisselen we korte theoretische inleidingen af met praktische oefeningen. De vaardigheden worden eerst stap voor stap en daarna geïntegreerd geoefend. We verwachten van de deelnemers dat ze thuis tussen de trainingsdagen door een opdracht voorbereiden die ze in de training uitvoeren. Iedere deelnemer ontvangt een eigen videoband met daarop zijn eigen oefeningen en de feedback daarop.

Geïnteresseerd?

Neem contact op