leidinggeven op de werkvloer

Home / Trainingen / Management & Leidinggeven / Leidinggeven op de werkvloer

De hand aan de ploeg!

Op de werkvloer gebeurt ‘t. Daar komt het feitelijke product tot stand en daar wordt de concrete dienst geleverd. Vaak in ploegverband. Meestal gebeurt dat onder leiding van een meewerkend voorman of -vrouw. Die geeft natuurlijk in de eerste plaats het goede voorbeeld. Maar wat te doen als dat niet genoeg is? Daar gaat het over in Leidinggeven op de werkvloer!

Voor wie?

Voor iedereen die een leidinggevende functie heeft binnen een organisatie en wil leren hoe ze hier het maximale uit willen halen. 

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Wat houdt de training in?

Blok I

  • Samenwerken en leidinggeven;
  • Samenwerken en competitie;
  • Teamgeest bevorderen;
  • Leidinggeven nu en in de toekomst;
  • Overleggen (werkoverleg) met medewerkers.

Blok II

  • Instrueren en inwerken;
  • Aanmoedigen en corrigeren;
  • Verantwoording geven en afleggen;
  • Uitdaging geven aan het werk.

Maatwerk

Het hier beschreven programma dient als voorbeeld. Na inventarisatie van uw leerwensen maken wij een voorstel op maat. Trainingsbureau GOAL trainingen traint groepen van 5 – 500 personen. Voor individuele leervragen (1/2 personen) biedt trainingsbureau GOAL trainingen ‘Coaching on the job’ van 2-3 bijeenkomsten.

Modules van deze training zijn ook als korte workshop te organiseren. Combinaties van workshops laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat over  verbinding, communicatie, samenwerken, samenwerken, en leiderschap.

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie. Bel GOAL trainingen 010 – 71 444 55, stel ‘live’ uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Hoe gaan we te werk?

Deze training is vooral een doe-training. U voert op een speciaal daartoe gekozen trainingslocatie, zowel binnen als buiten, allerlei opdrachten uit. Korte stukjes theorie ondersteunen het geleerde. Om overzicht te houden, houdt u een logboek bij. Ook de theorie wordt daarin opgenomen.

Met een andere deelnemer spreekt u telkens uw ervaringen door, waarna u deze zaken op uw eigen werkpraktijk betrekt. Dit stimuleert een intensieve verwerking van het geleerde. Tussen de twee trainingsblokken voert u in de praktijk enkele opdrachten uit. Bij de start van het tweede trainingsblok rapporteert u daarover.

Geïnteresseerd?

Neem contact op