verzuimgesprekken

Home / Trainingen / Management & Leidinggeven / Verzuimgesprekken

Verzuimgesprekken

Gezonde aandacht voor ziek zijn! Want ‘ziek is ziek’, geldt vandaag de dag niet meer. Zieke medewerkers krijgen tegenwoordig begeleiding in hun verzuim. Overigens hoeft een zieke zich niet per sé ziek te melden. In zo’n geval bekijkt u samen met uw medewerker wat hij of zij nog kan.

Voor wie?

Voor alle leidinggevende en andere medewerkers die het verzuim van hun medewerkers verzuimen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Wat houdt de training in?

De volgende onderwerpen staan op het programma:

  • Gevolgen en oorzaken van ziekteverzuim;
  • Uw rol in de verzuimbegeleiding;
  • Het oefenen met een acteur in gespreksvaardigheden.

Maatwerk

Het hier beschreven programma dient als voorbeeld. Na inventarisatie van uw leerwensen maken wij een voorstel op maat. Trainingsbureau GOAL trainingen traint groepen van 5 – 500 personen. Voor individuele leervragen (1/2 personen) biedt trainingsbureau GOAL trainingen ‘Coaching on the job’ van 2-3 bijeenkomsten.

Modules van deze training zijn ook als korte workshop te organiseren. Combinaties van workshops laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat over  verbinding, veranderen, communicatie, samenwerken, en leiderschap.

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie. Bel GOAL trainingen 010 – 71 444 55, stel ‘live’ uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Hoe gaan we te werk?

Uitgangspunt van de training is ‘leren door te doen’. De trainer houdt korte inleidingen, waarna u door oefeningen, opdrachten en het uitwerken van cases zicht krijgt op uw eigen verzuimbeleid en –protocol. Ook vergroot u uw vaardigheden om de verzuimbegeleiding vorm, inhoud en richting te geven. De oefeningen en opdrachten sluiten aan op uw rol in de verzuimbegeleiding.

Geïnteresseerd?

Neem contact op