PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT TRAININGEN

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Waarom persoonlijke effectiviteit trainingen?

Iemand die persoonlijk goed functioneert, praat mee, denkt mee, pakt problemen aan, levert ideeën en is in staat om te gaan met veranderende situaties. Zo’n medewerker werkt met plezier en draagt bij tot een goede werksfeer.

In de categorie Persoonlijke effectiviteit bieden wij een aantal trainingen aan, waarbij het met name gaat om de versterking van de persoon in zijn of haar functie.

GOAL trainingen werkt vanuit een heel eigen visie en op basis van jarenlange ervaring. Naast deze trainingen kan ook een persoonlijke coaching de juiste stap zijn op weg naar het volgende ontwikkelingsniveau.

Voor wie?

Iedereen die effectiever te werk wil gaan om zo meer uit zijn huidige functie te halen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Welke persoonlijke effectiviteit trainingen

Maatwerk of meer weten?

Staan de trainingen die u voor ogen heeft er niet bij? Neem gerust contact op met één van onze trainers bel 010 -71 444 55 voor communicatie trainingen op maat!

Over GOAL trainingen

GOAL trainingen is een full-service trainingsbureau op het gebied van leer-evenementen, interactieve trainingen, en leuke en leerzame workshops. Vanuit onze brede expertise bieden wij een groot aantal diensten waarbij we leren en praktijk op een aantrekkelijke manier bij elkaar brengen.

We kunnen daarbij putten uit een jarenlange ervaring op het gebied van trainen van professionals. GOAL trainingen is sinds 1996 actief.

Meer over GOAL trainingen

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en/of teruggebeld worden?
Kom in contact met GOAL trainingen,

Mail ons vrijblijvend