assertiviteit op de werkplek

Home / Trainingen / Persoonlijke effectiviteit / Assertiviteit op de werkplek

Assertiviteit op de werkplek

Vind u het moeilijk om duidelijk voor uw mening uit te komen of lastig om te zeggen waar uw grenzen liggen? Heeft u weinig tact?

U wilt graag wat meer op de voorgrond treden, handiger worden in contact maken en makkelijker een gesprek kunnen voeren. Zicht krijgen op uw kwaliteiten en valkuilen, maar vooral op het effect van uw doen en laten. En dan op een goede manier kunnen zeggen wat je vindt. Dan is deze training echt iets voor u!

Voor wie?

Iedereen die zijn eigen optreden binnen het werk effectiever wil maken.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Wat houdt de training in?

Voor de training voeren we een intakegesprek, waarin u uw eigen wensen en aandachtspunten toelicht. Deze informatie bepaalt mede het programma. Tijdens de training spelen we ook in op praktijkvragen.

De volgende vragen komen zeker aan bod:

  • Wat is assertief gedrag?
  • Hoe krijg ik de aandacht en hoe houd ik deze vast?
  • Hoe zeg ik duidelijk wat ik vind en voel?
  • Hoe kan ik kritiek geven én ontvangen?
  • Hoe ga ik om met conflicten, spanningen en schuldgevoelens?
  • Hoe zeg ik duidelijk ‘nee’?

Maatwerk

Het hier beschreven programma dient als voorbeeld. Na inventarisatie van uw leerwensen maken wij een voorstel op maat. Trainingsbureau GOAL trainingen traint groepen van 5 – 500 personen. Voor individuele leervragen (1/2 personen) biedt trainingsbureau GOAL trainingen ‘Coaching on the job’ van 2-3 bijeenkomsten.

Modules van deze training zijn ook als korte workshop te organiseren. Combinaties van workshops laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat over communicatie, verbinding, klantgerichtheid en samenwerken, en leiderschap.

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie. Bel GOAL trainingen 010 – 71 444 55, stel ‘live’ uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Hoe gaan we te werk?

De training is erg praktijkgericht. We betrekken uw eigen werksituatie zoveel mogelijk bij de training, zowel in de oefeningen als in de praktijkopdrachten. De theorie gebruiken we om de praktijk te ondersteunen. De ervaringen die u tijdens en tussen de trainingsdagen opdoet, bespreken we uitvoerig.

Geïnteresseerd?

Neem contact op