Persoonlijke kwaliteiten

Het eeuwenoude enneagram en de kernkwadranten van Daniël Offman geven u inzicht in uw en andermans valkuilen, uitdagingen en allergieën. Doordat u de samenhang tussen alle kwaliteiten ontdekt, kunt u vaststellen waar een ieder nog aan moeten werken. Haal het beste uit jezelf... en anderen!

Medewerkers en leidinggevenden die beter gebruik willen maken van hun persoonlijke kwaliteiten én die van anderen.

Aan het eind van de training:

  • Kunt u uw eigen kwaliteiten benoemen en weet u hoe u deze kunt ontwikkelen;
  • Hebt u inzicht in de relatie tussen uw eigen kwaliteiten en de kwaliteiten en capaciteiten van uw collega’s;
  • Kunt u anderen stimuleren en motiveren vanuit uw persoonlijke kwaliteiten.

De training duurt één dag.

Het hier beschreven programma dient als voorbeeld. Na inventarisatie van uw leerwensen maken wij een voorstel op maat. Trainingsbureau GOAL trainingen traint groepen van 5 - 500 personen. Voor individuele leervragen (1/2 personen) biedt trainingsbureau GOAL trainingen 'Coaching on the job' van 2-3 bijeenkomsten.

Modules van deze training zijn ook als korte workshop te organiseren. Combinaties van workshops laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat over communicatie, verbinding,klantgerichtheid en samenwerken, en leiderschap.

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie. Bel GOAL trainingen 010 - 71 444 55, stel 'live' uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Om uw persoonlijke kwaliteiten te ontdekken en om ermee te werken, gebruiken we het ‘enneagram’. Met het enneagram ontdekt u wie u werkelijk bent en wat uw kwaliteiten zijn. Zodra we inzicht hebben in ons eigen enneagramtype, kunnen we ons zelfmanagement verbeteren en ons persoonlijke meesterschap bereiken.

Begrip van ons eigen type en dat van anderen doet ons effectiever met collega’s, teamleden en klanten samenwerken. We begrijpen beter wat mensen drijft en onze sociale intelligentie neemt toe, zodat we beter weten hoe anderen een situatie interpreteren en beleven.

Wij werken met kleine groepen en kunnen dus rekening houden met uw individuele leerwensen. In de training is er een prettige afwisseling tussen theorie en zelfwerkzaamheid. De theorie dient ter ondersteuning en ordening van het leerproces. Voortdurend haken we in op uw werksituatie en die van de andere deelnemers. Daardoor is de training sterk praktisch en inspirerend.

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.