TEAMBUILDING TRAININGEN

GOAL trainingen biedt uitdagende teambuilding programma’s op inspirerende locaties of gewoon bij u op de zaak.

Waarom teambuilding trainingen?

Teambuilding bij GOAL trainingen is echt maatwerk, dat wil zeggen toegespitst op de concrete behoeften en eventuele problemen van het team. Wij richten ons erop om de individuele- en teamprestaties op een hoger niveau te brengen. Het streefdoel  bij teambuilding is het optimaal functioneren als effectief team. Een team met een positieve teamgeest, verbinding, eenheid èn in staat te komen tot een hoge productiviteit.

Teambuilding is echt niet alleen abseilen en op je ellebogen de grotten van Han door. Er kan bij teambuilding ontzettend veel meer!

Voor wie?

Iedereen die de samenwerking binnen zijn team wil verbeteren om zo meer uit zijn team te halen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Welke teambuilding trainingen

Bij onze teambuilding programma’s spelen we in op de specifieke wensen van onze klanten. Er kunnen namelijk andere (sub)doelen zijn waar onze teambuilding programma’s uitstekend kunnen bijdragen tot het realiseren van deze doelen.

Wat zijn teambuilding oefeningen en wat is hun doel?

Teambuilding oefeningen bestaan uit een verscheidenheid van taken bedoeld om leden van de groep, en hun vermogen effectief samen te werken, te helpen ontwikkelen. Er zijn vele soorten van teambuilding activiteiten die variëren van eenvoudiger spelletjes  tot games met nieuwe en dikwijls complexe taken.  Deze teambuilding games zijn ontworpen voor specifieke leerbehoeften. Er zijn ook outdoor teambuilding oefeningen die uit meerdere teambuilding oefeningen zijn samengesteld, zoals een touwparcours, corporate drummen en complexe oefeningen die over verschillende dagen verspreid zijn.

Het doel van teambuilding is om teams te helpen, ook bij steeds veranderende groepssamenstellingen, effectief met elkaar te kunnen samenwerken en efficiënt de klus te kunnen klaren

Maatwerk of meer weten?

Staan de trainingen die u voor ogen heeft er niet bij? Neem gerust contact op met één van onze trainers bel 010 -71 444 55 voor communicatie trainingen op maat!

Over GOAL trainingen

GOAL trainingen is een full-service trainingsbureau op het gebied van leer-evenementen, interactieve trainingen, en leuke en leerzame workshops. Vanuit onze brede expertise bieden wij een groot aantal diensten waarbij we leren en praktijk op een aantrekkelijke manier bij elkaar brengen.

We kunnen daarbij putten uit een jarenlange ervaring op het gebied van trainen van professionals. GOAL trainingen is sinds 1996 actief.

Meer over GOAL trainingen

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en/of teruggebeld worden?
Kom in contact met GOAL trainingen,

Mail ons vrijblijvend