leidinggeven door de eerste lijn (outdoor)

Home / Trainingen / Teambuilding / Leidinggeven door de eerste lijn (outdoor)

Op de werkvloer moet het verdiend worden!

Op de werkvloer gebeurt het. Daar komt het feitelijke product tot stand en daar wordt de concrete dienst geleverd. Vaak in ploegverband. Meestal gebeurt dat onder leiding van een meewerkend voorman of -vrouw. Die geeft natuurlijk in de eerste plaats het goede voorbeeld. Maar wat te doen als dat niet genoeg is? Leidinggeven door de eerste lijn is een teambuilding outdoor programma voor meewerkend voormannen en -vrouwen die leidinggeven aan mensen die het doen voor de poen!

Voor wie?

Iedereen die als meewerkend voorman of -vrouw werkzaam is die zijn leidinggevende kwaliteiten wil verbeteren.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Wat houdt de training in?

Blok I

  • Samenwerken en leidinggeven;
  • Samenwerken en competitie;
  • Teamgeest bevorderen;
  • Leidinggeven nu en in de toekomst.
  • Overleggen (werkoverleg) met medewerkers.

Blok II

  • Instrueren en inwerken;
  • Aanmoedigen en corrigeren;
  • Verantwoording geven en afleggen;
  • Uitdaging geven aan het werk.

Maatwerk

Het hier beschreven programma dient als voorbeeld. Na inventarisatie van uw leerwensen maken wij een voorstel op maat. Dat kan al vanaf 3 personen. Voor individuele leervragen (1/2 personen) biedt GOAL trainingen ‘Training-on-the-job’ van 2-3 bijeenkomsten.

Combinaties van workshops  en trainingen laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat over  klantgerichtheid, communicatie, samenwerken, verbinding, en leiderschap.

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie. Bel GOAL trainingen 010 – 71 444 55, stel ‘live’ uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Hoe gaan we te werk?

Deze training is vooral een doe-training. U voert op een speciaal daartoe gekozen trainingslocatie, zowel binnen als buiten, allerlei opdrachten uit. Korte stukjes theorie ondersteunen het geleerde. Om overzicht te houden, houdt u een logboek bij. Ook de theorie wordt daarin opgenomen.

Met een andere deelnemer spreekt u telkens uw ervaringen door, waarna u deze zaken op uw eigen werkpraktijk betrekt. Dit stimuleert een intensieve verwerking van het geleerde. Tussen de twee trainingsblokken voert u in de praktijk enkele opdrachten uit. Bij de start van het tweede trainingsblok rapporteert u daarover.

Geïnteresseerd?

Neem contact op