teambuilding: beleg van ‘kasteel Oldensteyn’

Home / Trainingen / Teambuilding / Teambuilding: Beleg van 'Kasteel Oldensteyn'

Teambuilding: Beleg van ‘Kasteel Oldensteyn’

Deze spannende teambuilding vindt plaats in de omgeving van een prachtig kasteel in Nederland, België of Luxemburg. Een karakteristiek middeleeuws kasteel fungeert als decor van deze teambuilding. Nog lang zal deze teambuilding dag als als legende voortleven in de gelederen van uw organisatie.

Voor wie?

Teambuilding is een intensieve trainingsvorm waarbij de deelnemers, in een sfeer van gezonde competitie, de eigen prestaties meten met die van de collega, en daarbij, samen, zo goed mogelijk mee uit de strijd komen.

Neem contact op

Maatwerk

Combinaties van workshops  en trainingen laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat over  verbinding, communicatie, leiderschap en samenwerken, en leiderschap.

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie. Bel GOAL trainingen 010 – 71 444 55, stel ‘live’ uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Hoe gaan we te werk?

De Jonkvrouwe van Avignon heeft, tijdens haar onvrijwillige verblijf in het kasteel, in de kasteeltuin en omgeving verschillende perkamenten verborgen, in de hoop dat een stoere ridder of kloeke jonkvrouw deze vindt en de code kan ontcijferen om haar te verlossen uit de handen van de Zwarte Ridder.

Toegang tot dit zwaar beveiligde gevang zal echter niet makkelijk vergeven worden. Het team zal daartoe zich terdege voorbereiden. Boogschieten, hangbruggen overwinnen, een wandafdaling, een steekspel en de evenwichtsbalk staan o.a. op het uitdagende programma om de vaardigheden eigen te maken de Zwarte Ridder op de knieën te krijgen.

De Jonkvrouwe van Avignon is het gehele jaar beschikbaar om haar bevrijders te verwelkomen. Mochten zij daartoe belangstelling hebben, dan is de mogelijkheid voor een Middeleeuwse riddermaaltijd een waardige afsluiting van deze teambuilding dag.

Teambuilding ‘Oldensteyn’… waar legendes realiteit worden, en realiteit een legende…

Geïnteresseerd?

Neem contact op