teambuilding: ‘film productie game’

Home / Trainingen / Teambuilding / Teambuilding: 'Film Productie Game'

Teambuilding:  ‘Film Productie Game’

In het teambuilding mediaspel worden de deelnemers uitgenodigd om op aan slag te gaan met een filmproductie over een van tevoren afgesproken onderwerp. De teambuilding:  ‘Film Productie Game’ wordt aangepast aan uw organisatie. De dag daagt hen uit op gebied van samenwerken; vertrouwen, taken verdelen, afspraken maken en een goede onderlinge communicatie zijn voorwaarden om de ‘klus te klaren’.

Het bedenken, het resultaat èn hoe dit samen succesvol te doen is wat hier dus telt! 

Voor wie?

Voor alle team die hun samenwerking op het gebied van vertrouwen, taken verdelen, afspraken maken en een goede onderlinge communicatie willen verbeteren.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Wat houdt de training in?

Tijdens de teambuilding ‘Film Productie Game’ wordt de groep getransformeerd tot een mediabedrijf dat de opdracht krijgt een promotiefilm te maken voor uw organisatie. Ze maken samen een film over uw organisatie, met een vantevoren bepaald thema, bijvoorbeeld:

  • Uw organisatie toen, nu en over 5 jaar,
  • Een wervingscampagne voor nieuwe collega’s en welke competenties er nodig zijn om goed in het team te passen,
  • Kernwaarden van uw organisatie,
  • Individualisme versus teamwork,
  • Etc.

Taken en verantwoordelijkheden worden verdeeld, zo is er een cameraman, geluidstechnicus, regisseur, iemand voor het story-board en de montage, etc. De deelnemers worden uitgenodigd om na te denken over de betekenis van samenwerking, vertrouwen en interne communicatie in het algemeen en binnen hun team in het bijzonder. Behalve professionele camera’s en een klantvriendelijk bewerkingsprogramma voor de videomontage, staat ook een technicus tot hun beschikking om hun met raad en daad bij te staan. Teambuilding oefeningen

Net zoals in de ‘echte wereld’ moet er ‘betaald’ worden voor ‘huur’ van camera, ‘inhuren’ van de technicus etc. Hiervoor krijgt iedere groep een aanvangsbudget dat kan worden aangevuld door tussendoor opdrachten te vervullen die uiteraard gaan over samenwerken, onderlinge communicatie en vertrouwen.

Ook kunnen zij een ‘belastingaanslag’ krijgen bij een minder goede samenwerking. Kortom, een leuk, intensief en inhoudelijk programma waar de tussenstand steeds voor iedereen op de ‘samenwerkings-barometer’ is af te lezen.

Kortom, een superleuke teamdag mèt inhoud!

Geluid klaar, camera klaar? Aktie!!

Maatwerk

Combinaties van workshops  en trainingen laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat!

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie.

Bel GOAL trainingen 010 – 71 444 55, stel ‘live’ uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Hoe gaan we te werk?

Deze training is vooral een doe-training. U voert op een speciaal daartoe gekozen trainingslocatie, zowel binnen als buiten, allerlei opdrachten uit. Korte stukjes theorie ondersteunen het geleerde. Om overzicht te houden, houdt u een logboek bij. Ook de theorie wordt daarin opgenomen.

Met een andere deelnemer spreekt u telkens uw ervaringen door, waarna u deze zaken op uw eigen werkpraktijk betrekt. Dit stimuleert een intensieve verwerking van het geleerde. Tussen de twee trainingsblokken voert u in de praktijk enkele opdrachten uit. Bij de start van het tweede trainingsblok rapporteert u daarover.

Geïnteresseerd?

Neem contact op