Teambuilding:  'Film Productie Game'

In het teambuilding mediaspel worden de deelnemers uitgenodigd om op aan slag te gaan met een filmproductie over een van tevoren afgesproken onderwerp. De teambuilding:  'Film Productie Game' wordt aangepast aan uw organisatie. De dag daagt hen uit op gebied van samenwerken; vertrouwen, taken verdelen, afspraken maken en een goede onderlinge communicatie zijn voorwaarden om de ‘klus te klaren’.

Het bedenken, het resultaat èn hoe dit samen succesvol te doen is wat hier dus telt! 

Uitvoering teambuilding

Tijdens de teambuilding 'Film Productie Game' wordt de groep getransformeerd tot een mediabedrijf dat de opdracht krijgt een promotiefilm te maken voor uw organisatie. Ze maken samen een film over uw organisatie, met een vantevoren bepaald thema, bijvoorbeeld:

  • Uw organisatie toen, nu en over 5 jaar,
  • Een wervingscampagne voor nieuwe collega’s en welke competenties er nodig zijn om goed in het team te passen,
  • Kernwaarden van uw organisatie,
  • Individualisme versus teamwork,
  • Etc.

Taken en verantwoordelijkheden worden verdeeld, zo is er een cameraman, geluidstechnicus, regisseur, iemand voor het story-board en de montage, etc. De deelnemers worden uitgenodigd om na te denken over de betekenis van samenwerking, vertrouwen en interne communicatie in het algemeen en binnen hun team in het bijzonder. Behalve professionele camera’s en een klantvriendelijk bewerkingsprogramma voor de videomontage, staat ook een technicus tot hun beschikking om hun met raad en daad bij te staan. Teambuilding oefeningen

Net zoals in de ‘echte wereld’ moet er ‘betaald’ worden voor ‘huur’ van camera, ‘inhuren’ van de technicus etc. Hiervoor krijgt iedere groep een aanvangsbudget dat kan worden aangevuld door tussendoor opdrachten te vervullen die uiteraard gaan over samenwerken, onderlinge communicatie en vertrouwen.

Ook kunnen zij een ‘belastingaanslag’ krijgen bij een minder goede samenwerking. Kortom, een leuk, intensief en inhoudelijk programma waar de tussenstand steeds voor iedereen op de 'samenwerkings-barometer’ is af te lezen.

Kortom, een superleuke teamdag mèt inhoud!

Geluid klaar, camera klaar? Aktie!!

Combinaties van workshops  en trainingen laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat!

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie.

Bel GOAL trainingen 010 - 71 444 55, stel 'live' uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.