teambuilding in de Ardennen

Home / Trainingen / Teambuilding / Teambuilding in de Ardennen

Teambuilding in de Ardennen

Van de klassiekers onder de teambuilding events weet GOAL trainingen een onvergetelijke ervaring.

Samen met u stellen we een meerdaags teambuilding programma op met één of meerdere overnachtingen op één van onze locaties in de Belgische of Luxemburgse Ardennen.

Voor wie?

Alle teams die hun samenwerking willen verbeteren door een onvergetelijk weekend in de Ardennen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op

Wat houdt de training in?

Hiking, Biking, Paardencoaching, Abseilen, Klimmen…  kortom tal van spectaculaire games waarmee wij uw team dichter bij elkaar brengen. intensieve teambuilding in de Ardennen outdoor training voor teamontwikkeling, samenwerking en communicatie.

Maatwerk

In een intake bepalen wij samen met u de leerdoelen voor uw team en maken we een voorstel op maat.

Bel ons op +31 (0)10 – 71 444 55 of stuur een e-mail.

Mogelijke doelstellingen van teambuilding

  • Teambuilding verbetert de communicatie
  • Motiveren van het team door elkaar (nog) beter te leren kennen
  • Om iedereen “met de neus dezelfde kant op” te krijgen
  • Leeropdracht in de teambuilding oefening om het team zelfsturend te maken
  • De deelnemers meer over zichzelf (sterke en zwakke punten) te laten leren
  • Het identificeren en benutten van de sterke punten van de teamleden
  • Door teambuilding de productiviteit van het team verbeteren

Hoe gaan we te werk?

Over wat voor soort organisatie we ook spreken, aan het samenwerken in groepsverband worden binnen onze huidige maatschappij steeds hogere eisen gesteld. Teambuilding kan daarbij helpen. Voor de meeste mensen geldt dat het bereiken van succesvolle resultaten afhangt van hoe goed zij en de anderen met wie zij samenwerken hun inspanningen kunnen coördineren en optimaliseren. Het is echter geen vanzelfsprekendheid dat er binnen teams altijd sprake is van optimale samenwerking; niet elke werkgroep binnen een organisatie vormt een effectief team. Niet altijd wordt het belang van teambuilding onderkent.

Bij onze teambuilding programma’s spelen we in op de specifieke wensen van onze klanten. Er kunnen namelijk andere (sub)doelen zijn waar onze teambuilding programma’s uitstekend kunnen bijdragen tot het realiseren van deze doelen.

Er zijn vele soorten van teambuilding activiteiten die variëren van eenvoudige spelletjes tot games met nieuwe en dikwijls complexe taken. Deze teambuilding games zijn ontworpen voor specifieke leerbehoeften. Er zijn ook outdoor teambuilding oefeningen die uit meerdere teambuilding oefeningen zijn samengesteld. Het doel van teambuilding is om teams te helpen, ook bij steeds veranderende groepssamenstellingen, effectief met elkaar te kunnen samenwerken en efficiënt de klus te kunnen klaren.

 

Geïnteresseerd?

Neem contact op