teambuilding met paardencoaching

Home / Trainingen / Teambuilding / Teambuilding met Paardencoaching

Teambuilding met Paardencoaching

Paardencoaching uw team. Teambuilding met paardencoaching is een in- en outdoor teambuilding waar paarden als teamcoach in optreden. Een bijzondere manier van reflectie en het is de perfecte start om te werken aan verbinding, samenwerken en vertrouwen. Coaching met paarden is zo krachtig, omdat paarden zonder oordeel de situatie binnen het team teruggeven en zo zichtbaar maken. Paarden zijn in staat om  te laten zien hoe de situatie werkelijk is.

Voor wie?

Iedereen die als meewerkend voorman of -vrouw werkzaam is.

Neem contact op

Wat houdt de training in?

Door het team door paarden te laten coachen geeft dit het team de mogelijkheid om als een buitenstaander naar de eigen situatie te kijken. Paarden zijn kudde dieren en gefocust op het lezen van non verbale communicatie. Onze paardencoach geeft ondertiteling over het gedrag van het paard. Persoonlijke illusies, afweer en vaste gedragspatronen worden op een ander niveau geactiveerd en is ontstaat ruimte voor een nieuwe visie op de situatie. Wat eerst in het onderbewuste plaatsvond, wordt nu bewust ervaren en daar gaat het team mee aan de slag. Het team kan direct ervaren wat het effect is!

Maatwerk

Omdat wij werken met paarden die in een kudde leven, kunnen wij deze training op een beperkt aantal locaties uitvoeren.  We werken graag vanuit Loon op Zand, Soest. Ravels (B) of La Roche (B). Het paard, de mens en de natuur staan centraal in het hier en nu. Paarden zijn op de eerste plaats kudde dieren en paarden zijn experts in het lezen van non-verbale communicatie. De paardencoach zal tijdens een sessie bij de paarden ondertiteling geven over het natuurlijke,  systemische en geconditioneerde gedrag van het paard. Het is wat het is en ´toeval´ krijgt een bijzondere betekenis!

Hoe gaan we te werk?

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie. Bel GOAL trainingen 010 – 71 444 55, stel ‘live’ uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Geïnteresseerd?

Neem contact op