Teambuilding:  'Radio On Air'

Een superleuke teambuilding voor grote teams! Een professionele radiocoach brengt je de principes bij van professioneel radio maken. Now it is on! Jij en je team gaan aan de slag om een heus radioprogramma te maken! Er wordt gebruik gemaakt van een High Tech studio waar o.a. DJ's van 3FM, Radio 2 en Radio 6 ook gebruik van maken.

Rollen en taken worden verdeeld, de reactie gaat aan de slag met de onderwerpen, redacteur-collega's duiken in de materie om alle achtergrondinformatie boven water te krijgen. Teksten en radioschema's worden uitgewerkt.

Kijk alleen al naar de gezichten in onderstaand filmpje om te zien hoe leuk dit is!


Onder begeleiding van de radiocoach ga je de teksten repeteren. Je krijgt training in stemgebruik om je boodschap krachtig over te laten komen op de radio. Hoe kom je zelfverzekerd en vooral overtuigend over. Als alle voorbereidingen gedaan zijn wordt het tijd voor het moment supreme: de daadwerkelijke opname!

De teambuilding 'Radio On Air' geeft naast een tastbaar eindresultaat, jouw eigengemaakte programma op cd, ook een ervaring waar nog lang naar wordt teruggekeken, en geluiserd. Daarnaast heeft samenwerken en de teamspirit weer dagjeradiomaken.nl is er altijd een tastbaar eindresultaat: je eigengemaakte programma op CD. Deze wordt direct teruggeluisterd; een hilarisch moment!

De teambuilding Radio On Air duurt één gehele dag.

Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de groep, de locatie, de leervraag en uw verdere wensen. U kunt bijvoorbeeld BN'ers inzetten om uw radioshow extra flair te geven.

De opzet van je radioprogramma kan zelf worden bepaald.

Uiteraard kijken wij vooraf naar de leervraag. Het kan om die reden handiger zijn te sturen naar bijvoorbeeld een actualiteitenprogramma, business news of een boulevard show.

Radio On Air wordt door ons verzorgt vanaf 50 personen.

Combinaties van workshops  en trainingen laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen?  Vraag naar een voorstel op maat!

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie.

Bel GOAL trainingen 010 - 71 444 55, stel 'live' uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.