Teambuilding 'Theater Productie Game'

In de teambuilding 'Theater Productie Game' krijgen de deelnemers de opdracht een theaterproductie te maken over een van tevoren afgesproken onderwerp. De opdracht wordt in overleg met u aangepast aan hetgeen actueel is in uw organisatie. De dag daagt hen uit op gebied van samenwerken; vertrouwen, taken verdelen, afspraken maken en een goede onderlinge communicatie zijn voorwaarden om de ‘klus te klaren’.

Het bedenken, het resultaat èn hoe dit samen succesvol te doen is wat hier dus telt! 

Uitvoering teambuilding

Tijdens 'Theater Productie Game' wordt de groep getransformeerd tot een theaterbedrijf dat de opdracht krijgt een theaterstuk te maken over uw organisatie. Het thema daarvoor is vooraf bepaald, bijvoorbeeld:

  • Klantgerichtheid,
  • Een wervingscampagne voor nieuwe collega’s en welke competenties er nodig zijn om goed in het team te passen,
  • Kernwaarden van uw organisatie,
  • Individualisme versus teamwork,
  • Etc.

Taken en verantwoordelijkheden worden verdeeld, zo is er een regisseur, casting director, rekwisieten en decor manager, iemand voor de muziek en de kleding, etc. De deelnemers worden uitgedaagd om, onder deskundige begeleiding van acteurs, musici en theatermakers een theaterstuk neer te zetten waar Joop jaloers op zou zijn! 

Net zoals in de ‘echte wereld’ moet er ‘betaald’ worden voor het inhuren van de diverse specialisten, kleding, rekwisieten, etc. Hiervoor krijgt iedere groep een aanvangsbudget dat kan worden aangevuld door tussendoor opdrachten te vervullen die uiteraard gaan over samenwerken, onderlinge communicatie en vertrouwen.

Ook kunnen zij een ‘belastingaanslag’ krijgen bij een minder goede samenwerking. Kortom, een leuk, intensief en inhoudelijk programma waar de tussenstand steeds voor iedereen op de 'samenwerkings-barometer’ is af te lezen.

Iedereen klaarrrrr...... ??    Act one!

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.