the making of… lipdub

Home / Trainingen / Teambuilding / The Making Of... Lipdub

The Making Of… Lipdub

Een Lipdub wordt gemaakt door een team te filmen die een liedje aan het meezingen of playbacken zijn. De audio wordt achteraf tijdens de post-productie vervangen door die van het originele nummer. Bijzonder is dat een Lipdub bestaat uit één enkele opname (shot); er is geen beeldmontage toegepast.

Voor wie?

Alle teams die op een creatieve manier dichter bij elkaar willen komen en er een mooi team product aan over willen houden. 

Voor wie?

Neem vrijblijvend contact op

Wat houdt de training in?

De achterliggende opdracht van een Lipdub kan zijn promoten van het bedrijf, het team, een product, een veranderingsproces, kernwaarden en andere geschikte thema’s. Een belangrijk voordeel van het maken van een Lipdub is de gezelligheid die de voorbereiding en opnames met zich meebrengen. Onderlinge banden worden verstevig en de teamleden komen dichter bij elkaar. Dat komt de sfeer op de werkvloer ten goede!

Maatwerk

Een Lipdub duurt meestal tussen de vier en zes minuten, en is geschikt voor groepen van 15 tot 500 mensen. De voorbereiding dient echter gedegen te gebeuren. Er moet een thema gekozen èn uitgewerkt worden, een draaiboek gemaakt worden en uiteraard tot op de seconde worden geoefend. Afhankelijk van doel en groep duurt een Lipdub 1 tot 2 dagdelen.

Hoe gaan we te werk?

The Lipdub wordt door ons verzorgd vanaf 15 personen.

Combinaties van workshops  en trainingen laten zich uitstekend samenstellen in een interactief trainings-event! Grote groepen trainen? Vraag naar een voorstel op maat!

Wij leveren maatwerk! Ook voor uw organisatie.

Bel GOAL trainingen 010 – 71 444 55, stel ‘live’ uw vraag aan onze opleidingsadviseur of stuur ons een e-mail.

Geïnteresseerd?

Neem contact op