Al sinds de klassieke oudheid zijn er grappenmakers geweest die de spot dreven met de samenleving. De bekendste zijn misschien wel: de witte, slimme clown Pierot en de domme clown August. Tijdens gezamenlijke acts speelt de slimme altijd de baas over de domme, die daardoor tegelijk de meeste sympathie opwekt bij het publiek.

Clownerie

Een clown denkt niet na, hij doet gewoon. Een clown blijft zichzelf en stelt zich kwetsbaar op. Hij laat zijn successen en zijn mislukkingen zien. En gaat er daarna weer vol tegenaan.Dit gebeurt allemaal non-verbaal. Zonder rode neus of puntmuts wordt u deze workshop bewust van de non-verbale signalen die u uitzendt of zou willen uitzenden.. Hoe kun je uit je rol stappen, dingen uitvergroten of juist verkleinen. Het gaat ook over 'lef'. De aandacht krijgen, de aandacht nemen, 'on- stage zijn.


Doel van deze workshop is om je breder neer te zetten zònder daarbij jezelf te verliezen en altijd in contact met de ander te komen en te blijven.

Bewustworden van non verbale signalen, uit je rol stappen, dingen uitvergroten of juist heel erg verkleinen, lef, ‘on stage’  Laat in deze workshop de clown in je tevoorschijn komen. Maak kennis met krachtige technieken van non-verbaal uiten, pantomime, emoties uitvergroten of juist heel klein spelen.

 

Inzetten bij...

Deze workshop kunt u inzetten;

  • Als u zich bewust wilt zijn van uw non-verbale communicatie;
  • Als u die 90% die u non-verbaal communiceert bewuster wilt inzetten;
  • Als u een echte actieve 'doe' workshop wilt.

Meer workshops

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.