WORKSHOPS

Leren door ervaren

De aanpak is steeds interactief, praktisch en leerzaam! Met humor wanneer dat kan, serieus wanneer dat moet. Veel doen en leren door te ervaren!
Dit vraagt om een actieve bijdrage van de deelnemers. Het aantal deelnemers is, afhankelijk van uw keuze en doelstelling. Doelstelling kan zijn beleving; bewustwording, confrontatie, inzicht, plezier, vaardigheden, inspiratie en motivatie. Uw doelstelling is belangrijk voor het bepalen van de uiteindelijke keuze, volgorde en werkvormen. Op deze wijze wordt het event in de verdere voorbereiding afgestemd op uw situatie en leerdoelen.

De impact is daardoor groot; de deelnemer herkent diens dagelijkse praktijk en kan het geleerde direct plaatsen. Een transfer naar de praktijk is daardoor vaak onnodig! Een verandering in attitude en gedrag is een logisch gevolg. En daar gaat het tenslotte om; u wilt dat er wat mee gedaan wordt!

Vragen?

Workshops van GOAL trainingen zijn een interactieve en innovatieve manier van leren. U kunt er een aantal met elkaar combineren. Zo bouwt u een impactvolle ochtend, middag of dag rondom één thema. Een aantal thema’s geven we hier als suggestie. Onze denktank gaat echter graag aan de slag met uw specifieke leervraag!

Neem contact op