Workshops

Workshops van GOAL trainingen zijn een interactieve en innovatieve manier van leren. U kunt er een aantal met elkaar combineren. Zo bouwt u een impactvolle ochtend, middag of dag rondom één thema. Een aantal thema's geven we hier als suggestie. Onze denktank gaat echter graag aan de slag met uw specifieke leervraag! Bel onze opleidingsdeskundige op 010 - 71 444 55 of stuur een e-mail voor een voorstel op maat.

Compilatie training events


Leren door ervaren

De aanpak is steeds interactief, praktisch en leerzaam! Met humor wanneer dat kan, serieus wanneer dat moet. Veel doen en leren door te ervaren!
Dit vraagt om een actieve bijdrage van de deelnemers. Het aantal deelnemers is, afhankelijk van uw keuze en doelstelling. Doelstelling kan zijn beleving; bewustwording, confrontatie, inzicht, plezier, vaardigheden, inspiratie en motivatie. Uw doelstelling is belangrijk voor het bepalen van de uiteindelijke keuze, volgorde en werkvormen. Op deze wijze wordt het event in de verdere voorbereiding afgestemd op uw situatie en leerdoelen.

De impact is daardoor groot; de deelnemer herkent diens dagelijkse praktijk en kan het geleerde direct plaatsen. Een transfer naar de praktijk is daardoor vaak onnodig! Een verandering in attitude en gedrag is een logisch gevolg. En daar gaat het tenslotte om; u wilt dat er wat mee gedaan wordt!

Vraag gerust onze opleidingsdeskundige naar de mogelijkheden voor uw event.

Zelf alvast kiezen?

Ga naar het voor u actuele thema en kies voor de workshops die u aanspreken. Afhankelijk van de gekozen werkvorm en doelgroep, passen er twee in een dagdeel (3 uur) en vier tot vijf in een hele dag.

Onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste combi zodat er een synergie ontstaat en het leer-rendement optimaal is. Bel, mail of chat gerust met uw vragen om u op weg te helpen met uw keuze!  Wij staan u graag te woord op 010 - 71 444 55  

Workshops per thema
Alle workshops op een rij

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.