Workshop
‘Body Language’

Non-verbale communicatie

We kletsen wat af. Toch is het gesproken woord nog geen 10% van de totale boodschap. Hoog tijd om eens te focussen op de kracht van non-verbale communicatie. Wat zeg je, of kun je zeggen met je lichaamstaal? Met je stem, je uiterlijk, je gebaren, enz. Wanneer heb je nu een open houding? Wanneer gesloten? Wat kun je lezen in het gezicht van je gesprekspartner. En hij of zij bij jou? Na deze theaterworkshop is geen gesprek meer hetzelfde. Bewust van de invloed van gebaren, houding en gebruik van de ruimte om je heen. Je kunt er voortaan je voordeel mee doen. Zowel in gesprekken met je klanten (of heten die bij jullie gasten, cliënten of patiënten), je collega’s?

Meer informatie?

Ruwweg gaan er 2/3 workshops in een dagdeel, afhankelijk van uw keuze en doelstelling. Het uiteindelijke programma blijft dus een stuk maatwerk.

Neem contact op

Invloed van Body Language

Na deze workshop is geen gesprek meer hetzelfde. Bewust van de invloed van gebaren, houding en gebruik van de ruimte om je heen.. je kunt er voortaan je voordeel mee doen. Zowel in gesprekken met je klanten (of heten die bij jullie gasten, cliënten of patiënten), je collega’s zowel als op het thuisfront!

Inzetbaar

Deze workshop kunt u inzetten;

  • Als u de invloed binnen een gesprek wilt verhogen;
  • Als u een betere aansluiting wilt maken;
  • Als u een leuke break wilt in een meeting. 

Geïnteresseerd?

Neem contact op