Workshop
Clownerie

Clownerie te integreren in de leiderschapstraining

Clownerie kan op verschillende manieren worden ingezet bij leiderschapstraining. Hier zijn enkele ideeën om clownerie te integreren in de leiderschapstraining:

Leiderschap kwaliteiten versterken: Clownerie versterkt je moed, door de rode neus en de clowns kleding worden ongekende vermogens zichtbaar

Communicatie en expressie: Clownerie is gebaseerd op lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen Leiders kunnen leren om hun non-verbale communicatievaardigheden te verbeteren door middel van clownerie-oefeningen, wat kan helpen om effectiever te communiceren met teamleden.

Creativiteit en improvisatie: Clownerie stimuleert creativiteit en het vermogen om te improviseren. Door clownerie-oefeningen te doen, kunnen leiders leren om flexibeler en responsiever te zijn in onverwachte situaties, wat cruciaal is voor effectief leiderschap.

Emotionele intelligentie: Clownerie helpt bij het ontwikkelen van emotionele intelligentie door deelnemers bewust te maken van hun eigen emoties en die van anderen. Leiders kunnen profiteren van deze vaardigheid om beter in te spelen op de behoeften van hun team en om een meer empathische en ondersteunende werkomgeving te creëren

Meer informatie?

Leiders kunnen profiteren van deze vaardigheid om beter in te spelen op de behoeften van hun team.

Neem contact op

Geïnteresseerd?

Neem contact op