Workshop
Communicatie met slagkracht

Krachtig communiceren

Communiceren doe je altijd. De hele dag. Goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn nodig om prettig en succesvol in een organisatie te kunnen werken Maar wanneer doe je het nou goed? Hoe verloopt communicatie precies? Hoe krijg je de klant mee in je advies? Hoe gaat een collega mee in je advies of idee? Hoe zorg je dat de klant voor jou advies of idee kiest? Welke wetmatigheden kunnen we daarin onderscheiden? Daar gaat deze communicatietraining over. We staan stil bij non-verbale communicatie en het belang van goed waarnemen. Je gaat leren goed te observeren in plaats van onmiddellijk te interpreteren. Je leert ook hoe je krachtiger communiceert door je boodschap non-verbaal te ondersteunen.

Ook vragen als; Welke signalen zenden we naar elkaar uit? Wat is belangrijk als ik luister? Hoe vat ik het best samen? Welk vragen moet ik stellen? In deze praktijkgerichte workshop / training leer je prettig en duidelijk te communiceren door je kwaliteiten en vaardigheden effectief in te zetten. Kortom: dit is dé training om beter te communiceren met de nodige slagkracht

Meer informatie?

Je gaat leren goed te observeren in plaats van onmiddellijk te interpreteren. Je leert ook hoe je krachtiger communiceert door je boodschap non-verbaal te ondersteunen.

Neem contact op

Geïnteresseerd?

Neem contact op