Workshop
‘Communiceren is topsport’

Communicatie verbeteren

Deze workshop biedt inzicht in hoe je optimaal kunt presteren binnen je team en de onderlinge & externe communicatie kunt verbeteren.

De vraag is: doe je het als team of doe je  het individueel? En wat is daarin je plan van aanpak? In deze interactieve workshop uitgevoerd door een trainer en een topsporter.

Aan de hand van filmbeelden en verhalen uit de topsport  maken we parallellen met communicatie. En laten we zien hoe communicatie op topsporters niveau eruit ziet. De workshop is gericht op beleven, ervaren, doen, theorie en praktijk elkaar af wisselen en ondersteunen. De belangrijkste conclusie aan het einde van de workshop: Communicatie is Topsport en je moet altijd op zoek blijven naar mogelijkheden voor verbetering en nieuwe uitdagingen.

Meer informatie?

Ruwweg gaan er 2/3 workshops in een dagdeel, afhankelijk van uw keuze en doelstelling. Het uiteindelijke programma blijft dus een stuk maatwerk.

Neem contact op

Interactieve workshop uitgevoerd door een trainer en een topsporter

Aan de hand van filmbeelden en verhalen uit de topsport (Judo) maken we parallellen met communicatie. En laten we zien hoe communicatie op topsporters niveau eruit ziet.

De workshop is gericht op beleven, ervaren en doen en theorie en praktijk wisselen elkaar af.

De belangrijkste conclusie aan het einde van de workshop: Communiceren is Topsport en je moet altijd op zoek blijven naar mogelijkheden voor verbetering en nieuwe uitdagingen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op