Workshop
‘Succesvol samenwerken’

Teambuilding

Hoe ziet mijn team eruit, wat is de kracht, wat is de zwakte, en hoe kunnen we het potentieel beter benutten? Deze workshop geeft een introductie in: teamprocessen, functierollen, karakterrollen, fasen in teamvorming, communicatie binnen teams, etc.

Hoe is het om in een team te werken? Hoe zijn de rollen verdeeld? Hoe zit het met de verdeling van karakters in een team, bijvoorbeeld de aan-pakker, de generator van nieuwe ideeën, de advocaat van de duivel of de zorgende.

Belangrijk is dat elk teamlid zich op zijn plek voelt, zichzelf kan zijn en zijn/haar meerwaarde voor het team (h)erkend wordt. Op die manier kan elk teamlid groeien in zijn/haar rol en profiteert het hele team. In deze workshop maken we gebruik van verschillende samenwerking games.

Binnen of buiten er is een in-en outdoor variant van de samenwerkings games die worden in gezet om het samenwerken – of het gebrek er aan – voelbaar maakt en structuur en tips geeft hoe dit te verbeteren en het functioneren van jouw team versterkt

Meer informatie?

Ruwweg gaan er 2/3 workshops in een dagdeel, afhankelijk van uw keuze en doelstelling. Het uiteindelijke programma blijft dus een stuk maatwerk.

Neem contact op

Inzetbaar

Deze workshop kunt u

  • Als u de samenwerking wilt verbeteren;
  • Als er beter gecommuniceerd dient te worden;
  • Als mini-teambuilding training.

Commerciële vaardigheden maken het verschil.

De GOAL trainingen workshops ‘Commerciële slagkracht’ geven u de vaardigheden om net dat verschil te maken. Met vaardigheden als contact maken, samenvatten en doorvragen, inleven en echte interesse tonen lukt het u de volgende keer wel de klant voor u te winnen. Deze commerciële workshops maken van u een gelijkwaardige gesprekspartner die de klant dichter bij de oplossing van diens probleem brengt. Leuk, confronterend, opbouwend en inspirerend zijn reacties op onze workshops ‘Commerciële slagkracht!’

Geïnteresseerd?

Neem contact op