Workshop
Theater productiespel

Zelf een theaterstuk ontwerpen

De deelnemers maken zelf een theaterstuk over onderwerpen uit de dagelijkse praktijk. Dingen die zij zien, die hun opvallen: Wat zie ik, wat vind ik goed en waar denk ik dat iets moet gebeuren? Onderwerp in overleg, kan gaan over samenwerking, collegialiteit, de veranderende organisatie, omgang met klanten, etc.

Elke groep beeldt iets uit over hoe zij de dingen zien. Zaken die misschien nooit worden uitgesproken, worden door middel van een theaterstuk zichtbaar.

Door thema’s uit te vergroten en met de nodige humor te brengen, komt de organisatie erachter hoe medewerkers tegen zaken aankijken. De liefde en de pijn wordt uitvergroot: feedback en verbeterpunten worden zichtbaar.

Uitdaging
Dit spel geeft een creatieve, energy-boost aan mensen die zichzelf, hun collega’s en hun (werk) omgeving eens met andere ogen willen bekijken. Plezier, uitdaging, lef, creativiteit, doorzettingsvermogen, samenwerken, moed, en inventiviteit zijn de middelen die ter beschikking staan.

Gevraagd wordt om onvermoede kanten van jezelf in te zetten, en een appèl te doen op kwaliteiten die je waarschijnlijk nog niet van elkaar kent. Ongewone situaties vragen om ongewone oplossingen. Creativiteit is slechts een van de middelen die je dichter bij je doel kan brengen. Aan het eind van de dag zijnde deelnemers een ervaring rijker en bekijken elkaar met andere ogen.

Meer informatie?

Door thema’s uit te vergroten en met de nodige humor te brengen, komt de organisatie erachter hoe medewerkers tegen zaken aankijken.

Neem contact op

Geïnteresseerd?

Neem contact op