Hieronder treft u onze theaterworkshops. Als buitenbeentje in de workshopwinkel ligt de bal hier vrijwel helemaal bij onze acteurs. De duur van theateracteren ligt tussen 1 en 2 uur. Afgestemd op uw organisatie en leervraag  leveren we theater op maat. Hoe kunt u een theaterworkshop inzetten?

Als alternatief voor oefenen

Als je wilt leren zwemmen moet je het water in. En dan wordt je nat. Dat is met vaardigheidstraining in communicatie niet anders. Oefenen dus. Soms is dat echter niet haalbaar. Wanneer er geen tijd is, de groep te groot, de vaardigheid te complex of rollenspellen 'eng' gevonden worden dan is een theaterpresentatie het beste alternatief. De trainingacteurs van GOAL trainingen weten als geen ander de vinger op de zere plek te leggen. Soms doen ze dat na een gedegen voorbereiding, soms 'gewoon' improviserend, op het gevoel.

Om 'onder de huid' te komen

Soms kan theater ingezet worden om zaken 'voelbaar' te maken. Acteurs kunnen de situatie reëel neerzetten. Soms wat uitvergroot, maar altijd herkenbaar. Door de spanning op te bouwen word de noodzaak om er wat aan te doen voelbaar. Motivatie dus. Een goede start voor iedere veranderings- of opleidingstraject. Willen, kunnen, doen!

In theaterworkshop 'De Kleine Verbetershow' nemen acteurs bij afwisseling de rollen op zich. Natuurgetrouw worden situaties neergezet. Het publiek op het puntje van de stoel... Blijf dan maar eens stil... Dat gebeurd dan ook niet. Het publiek grijpt in na het zien van dit gamma aan 'kleine' fouten en zal wel eens even zeggen 'hoe het dan wèl moet...'

Meer informatie over Theaterworkshop 'De Kleine Verbetershow' (acteurs)

Bel Mail Brochure

De workshop Spiegeltje Spiegeltje, is een veilige feedback werkvorm met een hoge amusementswaarde. Twee acteurs spelen een situatie uit de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Het publiek regisseert de verbeteringen. De gespeelde problematiek is herkenbaar en de afwisseling actie-reactie zorgt voor een dynamisch geheel. Het is leuk, prikkelend en leerzaam en het maakt in korte tijd helder waar het om gaat. In de situatie die gespeeld wordt, zitten diverse leermomenten. Soms is het zo prikkelend dat het onmogelijk blijkt alleen maar toe te kijken.

Inzetten bij...
Deze theaterworkshop kunt u inzetten;

  • Als u de samenwerking wilt verbeteren;
  • Als u de bewustwording wilt verruimen;
  • Als u een duidelijke boodschap wilt meegeven.

Meer informatie over Theaterworkshop 'Spiegeltje, spiegeltje' (acteurs)

Bel Mail Brochure

"Wat ik nou heb meegemaakt!...." Niemand is beter in staat de vinger op de zere plek kan leggen dan diegene die het allemaal heeft meegemaakt. In deze theaterworkshop laten acteurs tot op de huid voelen waar het eigenlijk om draait. Herkenning die leidt tot hilariteit, maar ook tot de frustratie, gêne en de wil tot verandering. Hierna is niets meer wat het was. Een indringende confrontatie die wij van harte aanbevelen als begin van een serieus traject waar gevraagd wordt om vernieuwing en flexibiliteit om tot verandering te komen.

Meer informatie over Theaterworkshop 'De Wereld van...' (acteurs)

Bel Mail Brochure

Ervaar de dynamiek van belevend leren!

Wat we doen is veelzijdig. Trainingsburo GOAL trainingen.